Digidexo.com

Har Water fart på forbrenningen?

Har Water fart på forbrenningen?


Metabolic rate er den hastigheten som kroppen din forbrenner kalorier. Det er mange faktorer som bestemmer din metabolic rate, genetikk være en av dem, men det er også ting som kan bidra til å øke hastigheten på stoffskiftet at du har kontroll over. Vannforbruket er en av de tingene.

Vann og Metabolism

Vann har vist seg å øke hastigheten som kroppen din forbrenner kalorier med så mye som 24% i henhold til www.MyFit.ca. Det er enda spekulasjoner om at å drikke kaldt vann kan øke stoffskiftet enda mer fordi kroppen må forbrenne kalorier for å varme opp vannet til kroppstemperatur for fordøyelsen.

Vann funksjon i kroppen

Vann er en viktig bestanddel av fordøyelsen som er en viktig del av den metabolske bilde. Under prosessen med fordøyelsen, er enten kalorier absorbert og brukes som brensel, lagres som fett, eller elimineres. Vann hjelper å smøre fordøyelsen og www.SideRoad.com peker på et sunt fordøyelsessystem som en nøkkel til et sunt stoffskifte. Vann hjelper alle dine organer til å fungere godt, og fylles hydrering tapt gjennom svette, urinering, og grunnleggende kroppsfunksjoner.

Anbefalte Beløp

Ifølge www.SideRoad.com, bør en person konsumere seks til åtte glass vann i løpet av dagen. Denne anbefalingen er kanskje ikke ideelt for hver person, slik som en generell regel, hvis urinen er nesten klar, sjansene er du får nok vann. Du bør ikke drikke så mye at du må urinere hver time.

Andre måter å øke hastigheten på stoffskiftet

Drikkevann alene vil ikke nødvendigvis føre til merkbare vekttap eller dramatiske økninger i metabolic rate, men når det er innlemmet i en balansert livsstil med sunn mat og mosjon, vil resultatene viser. Ifølge www.ConsumerAffairs.com, styrketrening og kardiovaskulær trening er begge måter å øke hastigheten som kroppen din forbrenner kalorier. Styrketrening bidrar til å bygge muskelmasse og muskler forbrenner mer kalorier som vil øke din hviler metabolic rate. Løping på tredemølle eller gjør andre kardiovaskulær trening vil selvsagt brenne kalorier i løpet av aktiviteten, men du vil også fortsette å brenne flere kalorier i fire til seks timer etter din treningsøkt er fullført mens kroppen din er i bedring. Dette, sammen med en diett som inneholder flere små måltider balanseres med sunne hele korn, proteiner og sunt fett (for eksempel enumettet fett), og selvfølgelig, tilstrekkelig vannforbruk vil påvirke din metabolic rate.

Advarsel

Før du starter en ny diett og treningsprogram, snakk med legen din. Hvis du har noen helsemessige komplikasjoner eller genetisk predisposisjon for visse plager, vil legen kunne gi deg den individualiserte råd du trenger for å få fart på stoffskiftet.