Digidexo.com

Gode ​​Foods å spise for å miste vekt Fast

Gode ​​Foods å spise for å miste vekt Fast


Ifølge Massachusetts Institute of Technology (MIT), den hemmelige til å miste vekt er enkel, "energiinntaket må være mindre enn forbrukt energi." Det kan være lettere sagt enn gjort når en kaffe kake på kontoret er fristende deg.

MIT sier den tryggeste måten å miste vekt og holde den av er ved "mink kalorier ved ca 500 per dag ved å følge en god næringsrik diett og trening." Det anbefaler å redusere kalorier på en balansert måte, 250 gjennom mat og 250 gjennom trening. Kutte 250 kalorier fra kosten kan være lettere, når maten du spiser etterlater deg mett og fornøyd.

Fylle matvarer

Epler er en av de beste mat å spise når miste vekt fordi de er høy i fiber og hindre blod sukker toppene ifølge Everyday Health. Inkluderer også ikke-stivelsesholdige grønnsaker som brokkoli og blomkål. Barbara Rolls, Ph.D., professor i ernæring ved Penn State University, fortalte Everyday Health at ikke-stivelsesholdige grønnsaker kan spises i ubegrensede mengder. Salater er også et topp valg. Penn State fant at kvinner som spiste en salat før en pasta lunsj fortært færre kalorier totalt. Fiber kraftstasjoner som havregryn, blåbær eller quinoa er også fylle. Det kan være fordeler med å spise fiber over hele følelsen. Ifølge MIT, kan fiber "hindre noe av fettet du spiser fra å bli absorbert fordi det trekker fett gjennom fordøyelseskanalen."

Sunt fett

Kroppen trenger litt av den rette fett for å fungere. Enumettet fett, som finnes i avokado og olivenolje, kan faktisk hjelpe deg til å føle mer full, noe som kan hjelpe du inntar færre kalorier. Prøv å legge olivenolje til salater og pasta. Avocado kan brukes i stedet for majones på en sandwich.

Lean protein

Som fett, kan spise protein til et måltid kan hjelpe deg til å føle fyldigere. Det kan også bidra til å redusere mengden av muskelmasse tapt når kosten, ifølge en studie publisert av The American Journal of Clinical Nutrition. Studien fant at kvinner som spiste rødt kjøtt mistet mer vekt enn kvinner som forbrukes samme antall kalorier, men unngikk biff.

Egg er en annen stor kilde til protein som er funnet å hjelpe slankere. The Journal of American College of Nutrition oppdaget at når folk spiser to egg til frokost de spiser 400 kalorier mindre i løpet av de neste 24 timene versus mennesker som spiste en bagel til frokost.

Yoghurt

The University of Tennessee fant at slankere som spiste tre porsjoner med yoghurt om dagen mistet dobbelt så mye vekt på en 12 ukers program enn de som ikke spiser yoghurt. Forskerne sier at meieriet bremset ned fett gjør prosessen og økt forbrenning av magefett.