Digidexo.com

Himalaya salt Cures for Body

I dag kan den gjennomsnittlige personen ofte blir offer for en rekke sykdommer og mindre klager på grunn av feil matvaner og travel, stresset livsstil. Det er mange butikk-kjøpte kjemiske potions og narkotika, og urte hjem rettsmidler fra kjøkkenet og hagen som kan bidra til å håndtere slike saker. Men krystallinsk Himalaya salt - den rene, naturlige lagerbygning av viktige mineraler, med nesten ingen eksponering mot noen form for gift i millioner av år - kan fra Himalaya foten gruver kurere en rekke helsemessige problemer.

Making saltlake

Bland litt Himalaya salt med to qt. av vann og rør hele tiden til alle krystallene oppløses. Holde legge salt og rør til vannet kan oppløse ikke mer salt. Dette resulterende saltløsning kan brukes til en rekke Himalaya salt kurer for kroppen.

Øre og munn

Påfør to dråper av Himalaya løsning hver fjerde time til en verkende øre for å kurere noen infeksjon inni. Du kan blande en ts. av den samme saltløsning med en qt. vann og lage et munnvann eller bland med tannkrem og bruke når du pusser tennene. Dette vil forbedre dental hygiene mens hindre blødende tannkjøtt og illeluktende ånde.

Hals og hud

Du kan bruke en Himalaya salt behandling for sår hals. Gurgle med lunkent saltvann løsning uten å svelge det minst to ganger om dagen i en uke. Hvis du opplever akne angrep, et ansikt vask laget med to ss. av Himalaya saltløsning, fortynnet med en ss. kildevann. Du kan også blande et snev av krystallinsk salt med organisk såpe og skrubbe ansiktet. En Himalaya salt rette for fot sopp kan inkludere soaking den berørte foten i saltlake, slik urørt i cirka 10 minutter og klappe den tørr. Den samme behandling ville fungere for behandling av psoriasis.

Acid Balanse og Respiratory Tract

Ta tre ss. av Himalaya saltløsning en dag i en uke for å rense systemet av tunge, farlige metaller som arsen, bly og kvikksølv og få en godt balansert kroppen pH faktor. Du kan bli kurert av noe tilbakevendende luftveissykdom som for eksempel astma eller bronkitt og bihulebetennelse ved innånding av Himalaya saltlake. Kok saltlake, fjern fra flammen, dekke hodet med et håndkle og innhalere den som kommer varme damper i 15 minutter.

Menstruasjon og hodepine

Varm litt saltlake og suge et stykke tykt stoff i den. Fjern kluten fra løsningen, klem ut overflødig væske og plasser direkte på magen, dekker den med et håndkle hvis du lider av menstruasjonssmerter. Forbli på denne måten i ca 30 minutter. Du kan få lindring fra hodepine med Himalaya salt behandling av masserer konsentrert saltlake på nakken og hodet.