Digidexo.com

Cold Remedy for en kløende nese

Det er den kalde og influensasesongen, og alle er utsatt for å bli syk. En av de verste delene av å ha en kald er den rennende, kløende nese at så mange av oss ender opp med. Når du går til apoteket for å kjøpe over-the-counter medisiner, vil du finne alt fra anti-kvalme produkter til decongestants, men du finner sjelden noe for kløende hud som følger med en rennende nese. Mange mennesker leter etter hjem rettsmidler som vil løse dette problemet.

Vaselin

Vaselin og vaselin vil til slutt tørr hud, men når det brukes for bare noen få dager, de kan være en effektiv behandling for ikke bare tørr hud i og rundt nesen området, men også for å hjelpe å holde bihulene fuktig. I vinter, vi noen ganger lider av neseblod på grunn av tørr luft.

Bare DAB en god del av vaselin eller vaselin i og rundt nesen før sengetid. Dette vil bidra til å holde bihulene blir for tørt mens du er syk. Det vil også avverge neseblod, og vil bidra til å holde tørr hud i sjakk.

Havregryn Bath

For å bidra til å bekjempe tørr vinter hud (og for å hjelpe med tørr ansikts og nese huden), lage en batch av vanlig havregryn og i hovedsak gi deg selv en havremel bath. La havremel avkjøles litt og deretter forsiktig bruke tykk pasta over huden der du opplever den mest tørrhet. La den sitte i 10 til 15 minutter, og deretter vaske vekk forsiktig med varmt såpevann. Du kan også legge til en spiseskje med melk og en spiseskje med varmet honning til blandingen for ekstra fuktighetsgivende fordel.

Baking Soda Bath

Baking soda er bra for alle slags kløe problemer, men de fleste glemmer det når det kommer til å være syk. Begynn å fylle et badekar med varmt vann. Som karet fylles opp, tilsett en kopp natron til karet. Suge i karet med natron vann i opptil 60 minutter. For kløende hud som er spesielt uutholdelig, prøv å blande tre deler natron med én del vann og søker seg til de kløende områdene som en tykk pasta. Dette bør ikke brukes på huden hvis huden er brutt. Blanding litt vaselin eller fuktighetskrem på med denne blandingen vil bidra til å bekjempe et kløende nese. Dette kan brukes før sengetid og fjernes med varmt såpevann i morgen.