Digidexo.com

Natural Cures for tørr kløende hud

Selv om du kanskje ikke være i stand til å fullstendig lindre tørr hud med naturlige kurer, kan du unne noen av sine irriterende symptomer. Mange av ingrediensene til naturlige botemidler kan bli funnet på kjøkkenet, og kan gjøres ganske enkelt.

Uansett hvilken tid på året det er saken, mange mennesker lider av virkningene av hud som er tørr og kløende. Alt fra eksem til utslett, er tørr hud svært utbredt uavhengig av hvor folk bor, hvor gamle de er, eller klimaet. Her er noen ideer for å lindre og kanskje herding din tørr, kløende hud problem.

Aloe Vera og fordampet melk

Prøv å unngå produkter for huden din som inneholder tørkemidler som leire, alkohol eller glyserin. Disse kan gjøre en tørr hud problemet verre enn det allerede er, og kan tørke ut huden din, selv om huden din er normal.

For å roe ned tørr, kløende hud, legge fordampet melk til din bad. Havregryn er en annen stor naturlig hud smokk; legge 1/2 kopp på badekaret for god tørr hud lettelse. Natron og melk blandet sammen i badekaret er et annet alternativ for behandling av tørr, kløende hud.

Bruk litt aloe vera for å lindre tørr, kløende hud. Aloe vera er en klassisk hud smokk, og kan kjøpes på en helsekostbutikk, eller du kan selv dyrke dine egne aloe vera planter, og bryte av en liten del av bladet som du trenger det.

Maismel, kalde omslag, og skrubbing

For å hjelpe kontrollen kløe, kan maisstivelse anvendes i badekaret. Bare strø en liten mengde i karet, rør, og slappe av i badekaret i minst 20 minutter. Du kan også tørke støv huden din med litt maisenna for umiddelbar lindring.

En annen naturlig, enkel kur for tørr, kløende hud er ganske enkelt å bruke en kald komprimere til det området som er irritert. En iskald klut kan gi mye lettelse for hud som har blitt kløende eller sensitiv.

Forsiktig eksfoliere huden ved å skrubbe bort døde laget av tørket hud. Ofte er dette nok til å gi noen lettelse. Bruk en naturlig, fuktighetsgivende såpe, og påfør fuktighetskrem etter skrubbe ned til ytterligere berolige huden din.

Kosthold, røyking, og Witch Hazel

Spis et sunt kosthold for å forbedre tilstanden til huden din. En godt balansert kosthold vil faktisk forbedre huden din, og du vil ikke være så kløende. Sørg for å inkludere en masse ferske grønnsaker, frukt, nøtter og hele korn.

Slutte å røyke. Enkelt sagt, røykere ofte har hud som er tørr. Folk som røyker også utvikle rynker raskere. Røykeslutt vil ha en stor innvirkning på huden din og generell helse også.

En siste naturlig middel for tørr, kløende hud er trollhassel. Du kan massere noen dråper trollhassel inn i huden din, og se nesten umiddelbar forbedring i utseendet og følelsen av huden din.