Digidexo.com

Slik fjerner Hard hud fra føttene når du er diabetiker

Slik fjerner Hard hud fra føttene når du er diabetiker


Hard hud gjør ikke for pene bilder - men de er et naturlig middel for ubehag og irritasjon. Foot calluses utvikles som et resultat av kontinuerlig friksjon. Hud stivner rundt området mest påvirket av friksjon og beskytte området mot blemmer og blødninger. Fjerne hard hud fra føttene når du er diabetiker er en utfordrende forslag, og må angripes på en atypisk måte. Snarere enn å bruke syreholdig medisinert pads eller smøremidler - noe som kan føre til blødninger og infeksjon - diabetikere må fjerne hard hud gjennom en trygg og gammeldags måte.

Bruksanvisning

Kjøp sko med sikker polstring og en avslappende passform. Slitasje polstrede sokker med skoene for ekstra beskyttelse. Unngå iført høye hæler eller gamle arbeid støvler, for å eliminere unødvendig friksjon og press på huden.

Fyll et fotbad med lunkent til varmt vann minst en gang hver syv dager. Suge begge føttene i vannet i 10 minutter om gangen. Ikke bland eddik eller andre løsemidler med vann, for å unngå unødvendig sprekker eller bryte huden.

gni en pimpstein langs overflaten av callus forsiktig å barbere den døde huden unna. Gni forsiktig og ta deg tid til å hindre blødning.

Fukte huden din med jevne mellomrom, for å myke opp eksisterende hard hud og bremse utviklingen av nye.