Digidexo.com

Hva er Tegn og symptomer på hjerteproblemer?

Erkjenner de tidlige tegn på hjerteproblemer kan du søke medisinsk hjelp og behandling, og gjøre livsstilsendringer for å hindre en eventuell hjerteinfarkt eller hjerneslag. Skiltene variere, så det er viktig å være klar over din egen kropp. Hvis noen av symptomene oppstår, rapportere dem til legen din og få riktig diagnose.

Puste Troubles

Du kan ha problemer med å fange pusten eller ta et dypt åndedrag. Problemet kan oppstå under aktivitet eller mens du er inaktiv. Hvis det oppstår under søvn, vil du våkne opp trøtt fra din manglende evne til å puste lett i løpet av natten. En følelse av trykk i brystet signaliserer en mulig hjerteinfarkt, så søker oppmerksomhet.

Fatigue

Å være sliten etter en sen kveld eller overflødig trening skiller seg fra følelsen av absolutt trøtthet som kommer over folk med hjerteproblemer. Hvis du ikke kan gå lett, gå i trapper, eller gjøre noen av aktivitetene som er normalt for deg, så se din lege.

Angina / brystsmerter

Hvis tidlige varseltegn har blitt ignorert, en av de mest åpenbare symptomer på et hjerteproblem er brystsmerter. Angina smerter i brystet kan være midlertidig, som oppstår under trening, og det stopper når aktiviteten stopper. Dette kan føre en person til å overse skiltene, men det er en advarsel om at hjertet ditt ikke er å få en god flyt av blod.

Hevelse

Hevelse i ekstremitetene eller vektøkning som ikke skyldes overflødige kalorier, kan være et tegn på at du opprettholder væske i kroppen din. Den tilstand, kalt ødem, kan være et resultat av et problem med hjertet i hvilken blodet avtar og påvirker evnen av nyrene til å behandle fluid, slik at det i vev. Hvis væske bygger seg opp i lungene, produserer det hoste.

Racing Heartbeats

Hjertet kan dunk tungt i brystet, rase eller slå uberegnelig. Disse tegnene på at ditt hjerte ikke slår på en normal rytme bør undersøkes.

Kvalme / besvime

Hvis blodet ikke blir pumpet skikkelig til hodet eller fordøyelsessystemet, vil du føle det som svimmelhet eller kvalme. I alvorlige forhold, kan det være et tegn på en forestående hjerteinfarkt.

Symptomer hos menn og kvinner

Selv om mange av de typiske tegn og symptomer på hjerteproblemer gjelder likt for begge kjønn, kan kvinner få mer generelle symptomer, som tretthet. Det samme gjelder for advarsler på hjerteinfarkt hos kvinner. De kan ikke føle den tradisjonelle smerter i brystet, men føler det i nakke, skulder eller rygg, og kan være usedvanlig trøtt, kvalm og svimmel.