Digidexo.com

Hvordan lage Walking en Priority

Hvordan lage Walking en Priority


Med de daglige påkjenningene av livet, fra å arbeide til sjonglering flere ansvarsområder, noen ganger folk gjør daglig trener det siste elementet for å fullføre på sine "å-gjøre" lister. Selv om det kan virke utfordrende å presse inn tid til fysisk aktivitet, er det viktig å trene, da det tilbyr mange helsemessige fordeler, for eksempel å senke høyt blodtrykk og brenne kroppsfett. Turgåing er en form for trening som passer for alle fitness nivåer og ferdigheter. Enten du foretrekker å gå solo eller i små grupper, kan du gjøre walking en prioritet i livet ditt starter i dag.

Hvordan lage Walking en Priority

•  Samle øvelsen utstyr natten før planlagt tur. Grab deg sko og utøve klær og plassere dem i nærheten av nøklene. Dette vil fungere som en visuell påminnelse om at du må passe gang i dagen.

Sett av minst 20 til 45 minutter daglig. Selv om du bare kan gå 10 minutter om dagen for å starte, så du blir sterkere kan du gå for lengre perioder av gangen og på høyere nivåer av intensitet. Siden mange mennesker tilbringer opptil en time eller mer å snakke i telefonen eller bare ser på TV, kan du forplikte seg til å bruke denne tiden til å gjøre walking en prioritet.

Be ektefelle, venn eller familiemedlem til å bli med deg på dine daglige turer. Du er mindre sannsynlig å hoppe walking rutine som du innser at din walking kompis er avhengig av deg. Du kan delta i samtaler om et emne, og dette hjelper ofte tiden til å gå raskt.

Walk mer. Prøv små skritt som å parkere bilen lenger bort fra målet, å ta trappene i stedet for heisen eller rusler rundt blokken under arbeid lunsjpause. Hver lille bit av vandre hjelper det å bli en vane i livet ditt.

Hint

  • Før du begynner en ny gang rutine eller noen form for trening, ta kontakt med din personlige lege.
  • Endre opp landskapet med jevne mellomrom. Hvis du går utenfor, prøve å gå inne på en tredemølle. Hvis du vanligvis gå på flatt underlag, gå opp et sett av åser.
  • Hvis du har opprettholdt en stillesittende livsstil, start sakte og jobbe deg opp til høyere intensitetsnivåer. Ellers kan du øke sjansene for skader.