Digidexo.com

Hvordan forklare Cardiac Reserve

Hvordan forklare Cardiac Reserve


Hjertet er en av de hardest arbeidende organer i kroppen din. Det er politimesteren organ med ansvar for blodsirkulasjonen. Dette betyr at det må pumpe i forhold til det oksygen som trengs. Når du kjører, for eksempel, trenger du mer oksygen. Som et resultat, må ditt hjerte pumpe raskere for å holde tritt med etterspørselen. Hjertefunksjon er hvordan hvor høy denne etterspørselen kan gå utover det som er normalt for et menneske.

Hvordan forklare Cardiac Reserve

•  Legg ut grunnlinjen først. Dette er den grunnleggende "normal" puls for et menneske gjør dag-til-dag-aktiviteter som å gå, sitte eller matlaging. Det er ditt regelmessig hjerterytme og ikke innebærer noe anstrengende som å løpe eller slåss. Den baseline problemet er sentralt fordi du beregne hjertefunksjon fra dette punktet.

•  Definer begrepet hjerte justering. I enkelte tilfeller må ditt hjerte justere raskt fra en ganske normal sats til en høyere rate av aktivitet. Bryte inn i et løp raskt, trene i treningsstudioet eller blir redd eller sjokkert kraft ditt hjerte til å justere sin hastighet på pumpe raskt for å bringe mer oksygen og næringsstoffer til resten av kroppen. Den hjertefunksjon er da definert som hvor langt fra baseline sats hjertet kan bevege seg i tider med stress. Du kan også finne det nyttig å forklare at begrepet justering har også mye å gjøre med tilstanden på hjertemuskelen. Hvor mye denne muskelen kan strekke å imøtekomme mer blod i løpet av tiden av diastolen (det vil si når hjertet må "push" blod inn i blodårene) er en viktig del av å beregne denne justeringen, og derfor avslører hjertefunksjon.

bringe sammen de to begrepene for å gi en fullstendig definisjon av hjertefunksjon. Det er vanligvis uttrykt som en prosentandel. For et sunt eller ung person, er den normale reserve mellom 300 og 400 prosent. Dette betyr at hjertet kan justere sin pumpe å romme tre eller fire ganger mengden av belastningen legemet er plassert under i skrider dens normal hastighet. Et eksempel kan fungere her: Hvis du trenger å bryte seg inn i en kjøre for å komme vekk fra en fiendtlig hund, må ditt hjerte kompensere å pumpe mer oksygenrikt blod gjennom kroppen din, som nå er under økt stress. Friske mennesker kan gjøre dette med en hastighet normalt tre eller fire ganger fra det av en stående eller sittende stilling. For eldre folk, er hjertet reserve vanligvis bare 200 prosent av det normale.