Digidexo.com

Hva er farene ved stresstester?

Leger administrere stresstester til pasienter for å bedre diagnostisere hjerteproblemer og forhold. Stresstester få hjertet til å jobbe hardere og slå raskere. Noen forhold kan bare overvåkes når hjertet er under direkte fysisk stress.

Historie

Stresstestene er i utgangspunktet gis til diagnostisere koronar hjertesykdom eller for å overvåke alvorlighetsgraden av en hjertelidelse.

Funksjon

Stresstester utført på en tredemølle eller ergometersykkel mens pasienten --- koblet til en hjerte-overvåkingssystem --- øvelser.

Identifikasjon

Brystsmerter, kan en mangel på skikkelig blodstrømmen til hjertet og kortpustethet indikere at du trenger en stresstest av hjertet ditt.

Betraktninger

Hvis du har en medisinsk tilstand som hindrer deg i å trene, kan du gis en farmakologisk stresstest. Legen administrerer medisiner for å gjøre ditt hjerte jobbe hardere og raskere for å overvåke det under tvang.

Advarsel

Hjerteinfarkt eller død kan oppstå under en stresstest, selv om dette skjer i bare én i 5000 pasienter.

Potensiell

Vanlige bivirkninger av en stresstest som er mindre alvorlige inkluderer unormal hjerterytme og svimmelhet forårsaket av lavt blodtrykk; det kan vare i flere timer. Bivirkninger fra farmakologiske stresstest kan pipende pust eller alvorlige astmatiske symptomer.