Digidexo.com

Grunner for Hyppig hodepine

Grunner for Hyppig hodepine


Hodepine er en kjedelig verke eller smerte i hodet eller nakken. En hyppig hodepine er en som forekommer hele tiden, daglig eller et par ganger i uken. Det er mange årsaker til hyppig hodepine. Diagnostisering den eksakte årsaken er vanligvis en elimineringsprosess.

Søvnmønster

Ifølge AARP, kan mangel på søvn eller for mye søvn være en viktig årsak til hodepine. Voksne trenger å sove uavbrutt for 7 til 8 timer for å få nok.

Blood Pressure

Ifølge Mayo Clinic, er det ukjent nøyaktig hvordan blodtrykk kan påvirke hyppig hodepine. Imidlertid har blodtrykket medisiner blitt brukt til å behandle mange hodepine lider, både de som har høyt blodtrykk og de som ikke gjør det. Dette tyder på en sammenheng.

Abstinenssymptomer

En av abstinenssymptomer fra reseptbelagte medisiner, for eksempel antidepressiva, koffeinholdige drikker eller hodepine medisiner er en dårlig hodepine. Hodepinen er lettet når medisiner eller narkotika er igjen fortært.

Medisinske problemer

Hyppig hodepine er symptomer på mange alvorlige medisinske problemer, inkludert depresjon, hjernesvulster, øvre rygg skade, bihuleproblemer, øyeproblemer og interne parasitter.

Arbeids Issues

Sterk lukt på jobb, blending flekker på skjermen, lesing print som er for liten, og selv sitter i en dårlig posisjon kan utløse hodepine.