Digidexo.com

Hvordan endre livsstil etter et hjerteinfarkt

Hvordan endre livsstil etter et hjerteinfarkt


Et hjerteinfarkt er en wake-up call for de fleste pasienter. Noen vesentlige endringer i livsstil kan forbedre din generelle helse. Lidelse hjerteinfarkt kan være skummelt. Tanken på å ikke leve gjennom erfaring er vanligvis nok til å bidra til å motivere de fleste hjerteanfall lider til en livsstil endring.

Hvordan endre livsstil etter et hjerteinfarkt

•  Start en rutine med daglige øvelser for å få kroppen i bevegelse. Spør legen din om råd på en øvelse regiment. De fleste leger anbefaler at du starter med en lav-effekt aerobic trening som å gå hver dag. Det beste rådet før eller etter et hjerteinfarkt har oppstått er å bli fysisk aktive.

Hold en god oversikt over kolesterolnivået ved å ha dem sjekket regelmessig. Hold daglig inntak av kolesterol underkant av 300 mg eller mindre hvis du har høyt LDL-kolesterolet.

Spis en diett rik på vitaminer. Fyll dine måltider med frukt, grønne grønnsaker og helkorn. Hold fettinnholdet til et minimum, og fokus på proteinrike kjøtt og mat med høyt fiber.

Reduser stress i livet ditt. Noen studier har vist stress kan legge til sjansene for et nytt hjerteinfarkt. Ta kontakt med en profesjonell rådgiver til å utvikle en plan for å håndtere stress.

Snakk med partneren din om eventuelle seksuelle bekymringer. Snakk med legen din for å sørge for at han føler seg sex etter hjerteinfarkt er OK. De fleste leger mener det er ingen grunn til å slutte å ha sex etter et hjerteinfarkt.

Rekrutter din familie og venner til å bli med i endringene i livsstil. Making endringer kan bare dra nytte av dem også.

Ta all blodtrykk eller kolesterolsenkende medisiner foreskrevet. Hoppe doser kan ha farlig påvirker, og det er viktig å snakke med legen din hvis du har noen bekymringer med medisinering.

Hint

  • Se etter treningsprogrammer laget for hjerteinfarkt pasienter eller for eldre hvis du er en senior statsborger. Be om henvisninger fra legen din.
  • Hvis du røyker, må du slutte. Røyking øker sjansene for en gjentakelse hjerteinfarkt med mer alvorlige, selv livstruende konsekvenser.
  • Drikk alkohol med måte bare. Noen leger anbefaler en drink en dag som kan ha nytte av noen hjertepasienter, men snakk med legen din før du tar noen beslutninger på egen hånd.