Digidexo.com

Hva er vitaminer laget av?

Vitaminer er kjemiske forbindelser som trengs for generelt god helse. Kroppen gjør ikke vitaminer. De må gis av næringsrik mat. På grunn av dietten mangler, kan vitamintilskudd benyttes. De er laget i naturlige og syntetiske former.

Bruksområder

Under behandlingen av maten, eller på grunn av en dårlig diett, vitaminer kan bli eliminert eller fortynnet, forårsaker vitaminmangel. Dette kan føre til en rekke helseproblemer. Vitamintilskudd brukes til å rette opp disse manglene.

Naturlig eller syntetisk?

Ifølge Dr. Maoshing Ni, i sin bok, "Secrets of Longevity," naturlige vitaminer har høyest biotilgjengelighet. Ekstrakter er laget av organisk, hele matvarer. Syntetiske vitaminer er laget av petrokjemi som har svært lite biotilgjengelighet.

Fettløselige og vannløselige vitaminer

Ifølge Dr. Larry Larry Altshuler, i sin bok "Balansert Healing," vitaminer er enten fettløselige eller vannløselige. Fettløselige vitaminer (vitamin A, D, E og K) kan lagres i kroppen og brukes etter behov. Resten er vann-løselige og kan ikke lagres.

Effektivitet

Ifølge Dr. Altshuler, syntetiske vitaminer er bare 50 prosent så effektiv som naturlige vitaminer. Syntetiske vitaminer er laget av naturlige eller syntetiske kilder og gjennomgår en kjemisk prosess for konvertering eller endring.

Advarsel

Vitaminer, mineraler og urter anses kosttilskudd av US Food and Drug Administration. Som et resultat, er de ikke er underlagt de samme kvalitetskontroller som medikamenter.