Digidexo.com

Hvordan å innføre en ny tannlege til pasienter

Det er ingen hemmelighet at folk flest ikke ser frem til en tur til tannlegen. Enkeltpersoner er særlig bekymret når blir introdusert til en ny tannlege. De fleste trenger å endre tannleger på et tidspunkt i livet. Det vil være en økende frekvensen av pasienter som blir introdusert til nye tannleger som frekvensen av tannleger som går av med pensjon øker. Nøye planlegging og medfølelse må brukes ved innføring av nye tannleger til pasienter.

Bruksanvisning

Hvordan å innføre en ny tannlege til pasienter

•  Søk om medlemskap med American Dental Association hvis du nylig har kommet inn i dental yrke. Bli med American Dental Association vil gi deg verdifulle ressurser for å hjelpe deg å etablere og vedlikeholde en vellykket tannbehandling praksis. Pasienter vil føle seg tryggere med deg som sin nye tannlegen hvis de kan bekrefte ditt medlemskap med ADA.

Hold et åpent hus om du åpner en ny tannlegepraksis. Åpent hus vil gi en mulighet for pasienter å møte deg for å begynne å danne et positivt profesjonelt forhold til pasienter. Gi kundene en mulighet til å presentere seg og stille spørsmål om din tidligere erfaring og pedagogisk historie.

Tilby en gratis tann screening for pasienter du møtte under åpent hus. Du bør også tilby gratis tann screening til alle potensielle nye kunder som er interessert i dine tjenester. Det er ikke lett for pasienter å føle seg komfortabel med en ny tannlege. Heldigvis har de fleste mennesker liker å få noe gratis. Hvis du tilbyr en gratis tann screening eller rengjøring etter potensielle pasienter, gi deg dem en mulighet til å få en følelse for din kompetanse før å ha noen store tannarbeid fullført.

Annonser ditt store åpningen før du offisielt åpne for business. Du bør vurdere å annonsere på reklametavler, TV, radio, og / eller i avisen. Annonsering din store åpningen gir deg muligheten til å markedsføre deg selv og dine nye tannhelsetjenester til potensielle pasienter i de samfunnene du vil tjene.

Seek påtegninger fra tidligere klienter. Hvis du trenger å flytte til et nytt område, eller koble til et nytt tannlegepraksis, kan disse attester brukes til å etablere din erfaring som tannlege og vise nye pasienter som du er en respektert og pålitelig tannlege. Dine nye kunder vil være mer tilbøyelige til å tro på dine evner hvis de vet at du har tjent andre kunder også.

Start et nettsted for å markedsføre ny tann virksomhet når du er avgjort på det nye kontoret. Ditt nettsted bør inneholde informasjon om siste tannlegepraksis. Hvis du er i stand til å innhente tillatelse fra tidligere kunder, legge ut bilder på nettet som gjenspeiler arbeidet på andre tannlegekontor. Gi informasjon om din pedagogisk historie. Vurdere å inkludere en e-postadresse der potensielle kunder kan kontakte deg med spørsmål.

Hint

  • Vær tålmodig når du arbeider for å tiltrekke seg nye pasienter. Ikke alle kommer til å ønske å motta tjenester fra en ny tannlege umiddelbart.