Digidexo.com

Sammensetning av Brahmi

Sammensetning av Brahmi


For århundrer, brahmi, også kjent som Bacopa monnieri, indisk Pennywort eller Water isop, har vært brukt i India som en hjerne booster. Dette potent ayurvedisk planten inneholder kolinerge kjemisk som gamma-aminosmørsyre, Bacosides A og B som kan hjelpe med nerve og celle foryngelse. Det er en naturlig relakserende og stressavlastning og har vært brukt i behandling av stress, oppmerksomhetssvikt forstyrrelse, Alzheimers og Parkinsons sykdom. Det er også en antioksidant har vært kjent for å forbedre hudfarge og tale også. Det finnes ulike komposisjoner av brahmi som brukes til å behandle ulike sykdommer.

Kjemiske bestanddeler

Kjemikaliene som finnes i brahmi som er ansvarlig for sin hjerne og nerve regenerativ effekter inkluderer hydocotylin, asiaticoside, valentine, pektinsyre, sterol, fettsyrer, tannin, flyktige oljer, absorbic syre, thancunisidea, thancunic syre, glykosider, bhrmaoside, bhramic syre, isobramic syre, bhrominoside, betulic syre og stigmasterol.

Brahmi Capsule Supplements

Disse er tilgjengelige i 250-milligram piller skal tas en gang eller to ganger om dagen som en studie hjelpemiddel eller å skjerpe mental fokus. Merkene i markedet inkluderer Himalaya, morpheme og Tattva sin Urter Organic.

Ashtanga ghrita

Dette er en ghee basert utarbeidelse av brahmi er blandet med ingredienser som Acorus Calamus, centella asiatica, asparges, guruchi og melk. Det er foreskrevet for lang levetid, glatt stemme, økt minnefunksjon og intelligens.

Brahmi ghritam

En annen ghee basert brahmi sammensetning, inkluderer brahmi ghritam Acorus Calamus, samkhapuspi, tørr ingefær, lang pepper og andre. Det er foreskrevet for psykiske lidelser, epilepsi, spedalskhet og bidrar til bedre hukommelse.

Brihat Garbhachintamani Rasa

Dette brahmi komposisjon inneholder svart sulfid av kvikksølv, jern, orpiment, glimmer, Kamfertre og andre urter og mineraler. Det er foreskrevet for å styrke fosteret under svangerskapet, som et middel for morgenkvalme, menoragi og puperal sykdommer.

Saraswata Churna

Oppkalt etter gudinnen for hukommelse og intellekt, inneholder Saraswati denne pulverform brahmi også swagandha, Roch salt, Ajowan, spisskummen, tørr ingefær, pepper, samkhapuspi, honning og Acorus Calamus. Det hjelper med visse typer epilepsi og styrker hukommelse og intellekt.

Saraswatarista

Sarawastarista er alkoholiker utarbeidelse av brahmi som inkluderer asparges, hårda, viteveria zizanoids, ingefær, honning, aswagandha, bahada, guruchi, elaichi og cinnamom. Den brukes til å behandle epilepsi, psykiske lidelser og sæd lidelser.

Unmadagajakeshari Rasa

Kvikksølv-baserte forberedelse inneholder ingredienser som svovel og Acorus Calamus, og brukes til å behandle galskap, malaria feber og epilepsi.

Brahmi Oil

Oljen ekstraheres fra brahmi planten brukes ofte i India som et hår tonic og er påstått å redusere hårtap, forhindre skallet og tydelig flass. Regelmessig bruk gjør håret sunt og sterkt.