Digidexo.com

Om Polaritet Massasjer

Polaritet massasje bruker ideen de fire elementene, moderne vitenskap og åndelig visdom til å behandle en rekke plager. Denne typen massasje jobber med det menneskelige energifeltet, og troen på at inni hver kropp er det strøm eller veier av energi.

Historie

Polaritetsterapi og massasje ble skapt av Dr. Randolf Stone, en lege av osteopatisk medisin (DO), kiropraktikk (DC) og naturmedisin (ND). Hans første publiserte bok, Energi i 1947 var om holistisk tenkning. I 1954 hadde han utgitt 7 flere bøker om emnet.
Etter mye reising, undervisning og læring fra medisinske og helhetlig utøvere rundt om i verden han mente at hver celle i kroppen har en magnetisk eller polarisert felt.
Han mente denne kraften av energi kan rettes til skape helse. Gjennom hele sitt liv han utvidet på hans viktigste tro og i 1984 en gruppe mennesker kom sammen for å skape den nasjonale organisasjonen kjent som amerikansk Polaritetsterapi Association.

Typer

Det finnes 3 typer energetiske stolper som går gjennom de kroppen. Disse linjene i nåværende er energifelt. Den første linjen går fra øst til vest.
Den andre linjen av energi går nord til sør, og den siste linjen er en ytre spiral som starter ved navlen og vever seg i hele kroppen.
Polaritet massasje bruker skånsom fysisk stimulering for å balansere ut disse energiene i kroppen. Polaritetsterapi også kombinerer fysisk stimulering med avgiftning og enkel øvelse. Alle disse elementene innlemmet sammen kan skape bedre helse.

Funksjoner

For å oppnå maksimal helse og velvære gjennom polaritet massasje en pasient må gjennomgå en kombinasjon av fire elementer i en behandling. Dette er avgjørende for polaritet massasje og terapi. De fire delene er karosseri, kosthold, trening og selvbevissthet.
Karosseri er den mild massasje del av polaritet terapi. Det massasje blir brukt til å balansere ut de energier som allerede er i kroppen. De kan være positiv, negativ eller nøytral. Berøringen av massasje blir så brukt til å plassere disse essensielle energiene tilbake til der de skal være.
Kosthold er avgiftning av kroppen. Dette elementet i polaritet massasje er foreskrevet av polariteten terapeut og brukes til å rense kroppen for urenheter.
Øvelse for polaritet terapi er stretching, meditasjon og puste som måter å re-balansere kroppen og kroppens energier.
Selvbevissthet er også innarbeidet i polaritet terapi og massasje. Den massasje terapeut jobber med vil du arbeide med å identifisere dine helse mål. De vil også hjelpe deg å finne identifisere hvor hverdagslige stressfaktorer kommer fra for å administrere eller fjerne dem.

Effekter

Effektene av polaritet massasje og terapi vil bli sett i hverdagen. En sunn livsstil vil bli vunnet av kosthold og mosjon. Også siden du skal spise bedre, får mer mosjon og rebalansering av kroppens energier gjennom polaritet massasje vil du ha økt aktivitetsnivå, bedre helse og en generell følelse av velvære.

Betraktninger

Polaritet massasje kan utføres på en klient som er fullt påkledd. Massasjen er basert på myk berøring av spesifikke områder av kroppen for å indusere den riktige energien restaurering. Denne touch kan gjøres mens pasienten er kledd. Noen rocking og peker bestemt berøring av ryggraden eller kroppen kan også gjøres for å hjelpe kroppen til å helbrede seg selv.