Digidexo.com

Hjem rettsmidler som bruke natron

Natron, også kjent som natron, er et hvitt, pulveraktig substans som brukes oftest som et hevemiddel i bakervarer. Natron frembringer karbondioksyd når den kombineres med sure bestanddeler slik som kjernemelk eller yoghurt. Den karbondioksid i form av luftbobler som gjør deigen eller røren stige som det bakes.

Tann whitener

Fordi natron har milde slipe egenskaper, kan den brukes som en tann polisher og blekemiddel. Dyppe en våt tannbørste i tørt natron skaper et lim som strøk tannbørste, noe som gjør den klar for børsting. Proteser og reguleringer, kan bli renset på denne måten også. De kan også bli dynket i en løsning av natron oppløst i vann.

Skin Soother

En løsning av natron og vann gir lindring av akutte brannskader og solbrenthet når den brukes til det berørte området. Dette kan hindre blemmer samt lettelse. En pasta av natron og vann kan ta bort kløen av giften eføy. For bie stikk, kan natron hjelpe lindre smerten når den brukes som et lim og lov til å tørke.

Cleaner

Baking sodaâ € ™ s deodorizing, alkalisk, og slip egenskaper gjør det til et godt valg for rengjøring. Som et lim, kan det fjerne flekker fra kjøkken benkeplater og stift karakterer fra veggene. Hårbørster og kammer kan den legges i en natron løsning for å rense og friske dem.

Klesvask Additiv

Legge natron til vaskerom i begynnelsen av vaskesyklusen øker ytelsen vaskemiddel. Når ita € ™ s lagt i skyllingen, frisker natron, fjerner lukt og mykgjør vaskeri.

Drain Opener og repetisjons

Når natron er drysset ned i et avløp eller søppeltømming og etterfølges av tilsetting av eddik, den kjemiske reaksjonen mellom de to årsakene skummende som strøk røret eller avhending interiør. Den skummende handlingen bryter ned oppbygging og tresko.

Tørr Bath for Dogs

Baking soda kan brukes på en DOGA € ™ s pels, massert inn i pelsen og deretter børstet ut av pelsen til å fjerne lukt og friske dyret mellom bad. Dette hjemme bøte kan forhindre tendensen til over-vasking og tørking av hundens hud.

Pool Care

Legge natron til bassengvannet kan justere waterâ € ™ s pH til anbefalt nivå. Kontinuerlig bruk kan bidra til å holde en poola € ™ s vannet klart.

Generelt Luktfjerner

Når stenket tørr på bilinteriør, sportsutstyr, møbler, tepper, sko eller joggesko og lov til å sitte, fjerner natron lukt. En annen fremgangsmåte for fjerning av lukt gjenstander som ikke krever oppfølging støvsuging er ved hjelp av en oppløsning av vann og natron i en sprayflaske.

Brannslukningsapparat

Baking soda kan brukes til å sette ut mindre kjøkkenbranner. Brann trenger oksygen for å brenne. Den varme fra brannen reagerer med natron og skaper karbondioksid, som kveler flammen. Denne bruken er kun aktuelt for svært små branner.

Frukt og grønnsaker Scrub

Natron hjelper oppløse voks og smuss som kan forbli på frukt og grønnsaker etter plukking eller kjøp. Frukt og grønnsaker kan være gjennomvåt i en løsning av natron og vann eller skrubbes med en pasta av natron og vann for å fjerne rester trygt.