Digidexo.com

Hvordan Beskriv en Utslett

Hvordan Beskriv en Utslett


Når du eller barnet ditt har utslett, kan det være behov legehjelp umiddelbart. Enten du tror at utslettet er alvorlig eller ikke, ringe legen din så snart du oppdager utslett. Legen kan deretter fortsette med å be deg om å beskrive utslett og kan anbefale ytterligere tiltak for å avhjelpe hudirritasjon.

Bruksanvisning

•  Se på utslett som vises på deg eller ditt barns kropp. Kle av enten deg selv eller barnet å være sikker på alle de områdene som utslettet er dekker.

Skriv ned på et stykke papir alle de infiserte områder av kroppen, slik at du kan informere legen din når du beskriver utslett.

Undersøk utslett. Det er mange forskjeller mellom ulike typer utslett. Mange forskjellige utslett inkluderer vannkopper, Fifth sykdom, helvetesild eller meslinger, for å nevne noen.

Legg merke til eventuelle endringer som har pågått i deg eller ditt barns kosthold eller miljø. Tenk om noen nye produkter som du kunne ha fått hjelp i din husstand til å bringe på et slikt utslett. Tenk på folk som du kunne ha eksistert som også har hatt et utslett.

Ring legen din umiddelbart, og forklare alt du kan om deg eller ditt barns utslett. Han kan stille deg spørsmål som for eksempel hvilke typer mat som du har spist, eller hvis du har prøvd et nytt produkt for å se om utslettet er en allergisk reaksjon eller noe helt annet.

Gjør akkurat hva legen din ber deg. Hvis han vil ha deg eller barnet ditt å se ham med en gang på kontoret, være sikker på å gå. Noen utslett kan være livstruende. Tar alltid forholdsregler.

Tips og advarsler

  • Det er viktig å nøyaktig beskrive utslett med legen din slik at han kan ha en idé om hva slags utslett du eller barnet ditt kan ha. Det er også svært viktig å beskrive alle aspekter av utslett, også når det begynte.