Digidexo.com

Hvordan å behandle sopp med essensielle oljer

Hvis du er en på de millioner av mennesker som lider av en spiker sopp infeksjon, kan du bruke eteriske oljer for å behandle det. Lær hvilke oljer å bruke og hvordan du skal forberede en anti fungal foten suge og en aktuell behandling for å kurere fot sopp med essensielle oljer. Starte behandling i dag og tootsies vil være fri for sopp snart.

Bruksanvisning

•  Fyll en balje med varmt vann og en spiseskje med Epsom salter. Sett noen dråper tea tree olje, basilikum olje, hvitløk olje eller lavendelolje i vannet. Sug føttene to ganger daglig i 10 til 15 minutter og tørk, for å motvirke spiker sopp og behandle fotsopp (også en sopp infeksjon). Det er trygt å helle vann ned noen avløp, og til og med inn i septiktank. Eller, bruk den i hagen; sine kraftige egenskaper kan bidra til å drepe skadelige mikrober i jorda og frastøte insekter som bladlus og snegler.

Spray en hjemmelaget anti sopp spritzer på føttene med jevne mellomrom. I en sprayflaske, bland vodka med 5 til 10 dråper av en hvilken som helst av de fore-nevnte antisopp essensielle oljer og bruk på rene bare føtter flere ganger om dagen. Enhver kombinasjon av disse oljene vil fungere sammen. Basilikumolje og hvitløk olje arbeide raskt, men lukt kan være like ubehagelig som sopp infeksjon. Derfor kan det være lurt å holde fast med en kombinasjon av tea tree og lavendel.

Drypp en dråpe ufortynnet lavendel, tea tree, hvitløk eller basilikum eterisk olje til øvre området under neglen. De eteriske oljene gir kraftig medisin for å kurere sopp, behandle den medfølgende lukt og fremme sunn cellevekst. Dette bør gjøres 2-3 ganger om dagen, etter hver dusj, og før sengetid.

Endre sokker ofte, eller enda bedre, bruke flip flops eller sandaler. Lukket-toe sko, skitne sokker og varme, fuktige miljøer kan bidra til fremveksten av en sopp infeksjon. Vaske alle sokkene i veldig varmt vann med litt blekemiddel, og maskinen tørke for å drepe eventuelle gjenværende sopp som er på sokkene. Om nødvendig, slå dem innsiden ut og gjenta for å være sikker på at sokkene er fri for alle spor av sopp.

Sug all metall spiker grooming verktøy, som clippers og pinsett i rubbing alkohol i minst 10 minutter før og etter bruk.

Tips og advarsler

  • Under de spiker senger, kan sopp restene bygge opp i et tykt lag. Skraping ut så mye som mulig av dette er en god måte å øke hastigheten på nail sopp behandling. Dette gjør det mulig for de essensielle oljer for å komme nærmere til smittekilden, dyp under neglene.
  • Ikke spis eller drikk eteriske oljer; Disse oljer er kun brukes topikalt, som beskrevet.