Digidexo.com

Skadelige Foods for binyrene

Binyrene påvirke funksjonaliteten til alle vev, organ, celle kjertel og i det menneskelige legeme. De har også viktige effekter på måten en person tenker og føler. Kroppen kan ikke overleve uten binyrer. Likeledes riktig funksjon av binyrene er avhengig av næring gitt til dem. Enten nærende, mangelfull eller rett og slett giftig --- er binyrer intenst påvirket av maten man spiser.

Formål

Binyrene er avgjørende for mange viktige funksjoner i det menneskelige legeme, inkludert produksjon av kortisol, kjønn (østrogen og testosteron) og steroide hormoner (for styrke og utholdenhet) samt utnyttelse av karbohydrater og fett, og omdannelsen av fett og proteiner til energi. Binyrer også overvåke fordelingen av lagret fett (spesielt rundt midjen og på sidene av ansiktet), bidra til å regulere blodsukkernivået, opprettholde riktig hjerte-og gastrointestinale funksjoner, og er ansvarlig for de anti-inflammatoriske og antioksidant hormon sekreter som er involvert i allergiske reaksjoner.

Mat Allergi

Når en allergisk reaksjon finner sted, er histamin frigjort. Kortisol er en adrenal hormon som motvirker disse symptomene i et forsøk på å returnere ting til det normale. Jo mer histamin som frigjøres, jo mer kortisol det tar å kontrollere inflammatorisk respons og hardere binyrer må arbeide for å produsere den nødvendige kortisol. Hvis binyrene arbeider kontinuerlig med å møte kortisol etterspørsel, vil de til slutt bli trøtt og produserer mindre kortisol.

Det er viktig at man identifiserer matvareallergi kilder hvis de er en underliggende årsak til binyretretthet. Ellers vil binyrefunksjon brenne ut helt, og det vil være mye vanskeligere å overvinne problemet når det har skjedd. De vanligste matallergener er melk, hvete, soya, mais, sjokolade, tomater og biff.

Koffein og sjokolade

Koffein drikker som brus eller kaffe, kan kjøre binyrene hele tiden, holde den onde utbrenthet syklus live. Varm kakao og sjokolade andre drikkevarer kan være enda mer skadelige for binyrer på grunn av den kombinerte virkning av koffein og sukker.

Sukker og hvitt mel

Mat som inneholder sukker og hvitt mel er matvarer mange mennesker som lider av binyretretthet begjærer mest. Dette er fordi hypoglykemi og binyretretthet går ofte hånd i hånd, og så kroppen craves matvarer som raskt øker blodsukkeret. Problemet er at de øker blodsukkeret for høyt, forårsaker overdreven insulin release. Det overskytende insulin deretter forårsaker blodsukkernivået til å krasje, ofte fører til hypoglycemic symptomer og flere cravings. Dette skaper en farlig syklus.

Skadelige Oljer

Vanligvis brukes typer hydrogenert og delvis hydrogenert oljer er vegetabilsk fett, margarin og hydrogenert olje som brukes i kommersielle peanut Butters. Matvarer som inneholder hydrogenert fett forstyrre normale fettsyremetabolismen i kroppen. Fordøyelse av disse oljene bruker opp enzymer som normalt vil bli brukt av sunne oljer for å lage nervecellemembraner og mantlene. De friterte matvarer stekt i hydrogenerte oljer, og som et resultat inneholder frie radikaler som kan forårsake oksidativ skade på vev i hele kroppen. Binyrene jobbe hardere i respons til denne skaden. Hvis de allerede er overarbeidet, så byrden tar en enda større toll.