Digidexo.com

Sinus infeksjoner hos små barn

Sinus infeksjoner hos små barn


Sinus infeksjoner hos unge barn er et resultat av oppsamling og overtakelse av bakterier i sinus hulrom som omgir nesen og forårsaker en infeksjon i bihulene. Mange barn utvikler bihulebetennelse som et resultat av en pågående kaldt, som ofte er lett utbedret med et antihistamin, decongestant, hoste suppressant og / eller slimløsende.

Symptomer

Sinus infeksjoner hos barn alltid begynne med symptomer på forkjølelse, men infeksjonene vil fremgangen for 10 til 14 dager uten bedring. Overdreven grønne slim og nasal utflod oppstår for 10-til-14-dagersperioden, så vel som en overbelastet hoste. Yngre barn med en bihulebetennelse kan også ha en feber og enda hoven, oppblåst i ansiktet og øynene. Mange barn vil også ha stinkende ånde på grunn av en etter nasal drypp forårsaket av bihulebetennelse.

Hjem Behandlinger

Bruke badet som steamrom for å behandle små barn med en bihulebetennelse. Lukk døren og skru på dusjen på den høyeste varmeinnstilling mulig og sitte med barnet i dampet plass til minst 10 til 15 minutter. Mens du sitter i damp, bruke en åpen hånd for å klappe barnets bryst og rygg. Bevegelsene skal være litt vanskeligere enn for raping å løsne slim bygget opp i brystet fra bihulebetennelse. Dra nytte av løsning av massen av damp og bruke en suging pære for å fjerne slim i barnets nese. Sørg for at barnet er å drikke rikelig med væske og vurdere å investere i en fordamper til bruk på rommet sitt. Vaporizer vil skape et varmt, fuktig miljø på rommet sitt om natten, løsne slim og forbedre puste. Du kan også legge til oljer som lavendel eller eucalyptus å fremskynde fordelene av fordamper. Bryst gnir fungere godt på noen barn, men kan føre til tungpustethet i noen og bør overvåkes nøye dersom du bestemmer deg for å bruke dem.

Profesjonelle behandlinger

Din barnelege kan forskrive et antihistamin og / eller nesespray, noe som vil redusere neseslimproduksjon, redusere nasal hevelse og hjelpe tørke opp en rennende nese. Du kan også være foreskrevet en hoste suppressant å redusere hoste og en slimløsende å løsne opp slim som har samlet seg i barnets lunger. Det er over-the-counter versjoner av hver typer medisiner foreskrevet av barnelege for behandling av en bihulebetennelse, men du bør kontakte henne før behandling av barnet ditt.

Betraktninger

Sinus infeksjoner er også mest sannsynlig føre til sinus hodepine hos små barn, og kan også føre til grønn øyeutflod. Øyeutflod som ikke er ledsaget med kalde og / eller bihulebetennelse symptomer kan være øyekatarr, eller pinkeye infeksjon.

Advarsel

Bihulebetennelse kan begynne med ekstremt høy feber på minst 103 grader, ansikts hevelse og smerte. Høy feber hos små barn må tas opp umiddelbart med barnelege.