Digidexo.com

Club Foot Problemer

Club Foot Problemer


Et barn er født med en klumpfot i omtrent hvert 1000 fødsler. Gutter er mer sannsynlig å ha denne tilstanden enn jenter, selv om ingen synes å vite hvorfor. Det finnes kirurgiske og ikke-kirurgiske prosedyrer som kan gjøres for å bidra til å rette og strekke ditt barns klumpfot slik at han kan være oppegående.

En eller begge føttene

En helt friskt barn kan bli født med en klumpfot. En klumpfot er ikke en indikasjon på at det er andre fysiske abnormiteter som lurer. Klumpfot er en vanlig fødsel defekt, ifølge Mayoclinic.com og kan påvirke en eller begge føttene. Det er ikke en smertefull tilstand fram til barnet begynner å gå, og da kan det lage alle slags problemer.

Utseende

Denne tilstanden fikk sitt navn fordi foten ligner hodet av en golfkølle. Foten er vridd og slått i spiss vinkel. Noen tilfeller av klumpfot er mild, mens andre er alvorlige.

Effekter

Når et barn har en klumpfoten, benet, samt leggen og foten, vil være mindre og kortere enn det ben upåvirket. Den typiske clubfoot har tærne som peker nedover, samt en innover dreiing av frontsiden av foten. Foten vil hvile på sin ytre grense. Det vil ikke være mye fleksibilitet i foten og foten vil bli unormalt formet i tillegg til vendt innover. Akillessene, hæl følger, vil være stramt.

Begrensninger

Det er viktig at barnets klumpfot korrigeres, så mye som mulig, fordi du prøver å gå på det vil være vanskelig og smertefull. Klumpfot kan føre til leddgikt, en annen helseproblem. I tillegg er foten ikke kommer til å se "normal", og dette kan skape kroppsbilde problemer for barnet ditt som han blir eldre. På grunn av twist av foten, vil barnet ikke være i stand til å gå på fotsålene hans så han vil gå på ballene eller på utsiden av foten hans, eller i et verre tilfelle, på toppen av foten hans. Walking denne måten kommer til å stunt den naturlige veksten av ditt barns leggen. Barnets stil gang vil være en uortodoks gangart og barnet ditt er sannsynlig å utvikle sår og hard hud på foten eller føttene hvis han går i den ovenfor beskrevne måte.

Vasoaktive midler

Legevitenskapen har ennå ikke bestemt hva som forårsaker klumpfot; imidlertid Boston Medical Center gjennomføre en studie for å se om det er en sammenheng, som er mistenkt, mellom vaskulær avbrudd tidlig i svangerskapet og en klumpfot utvikling. Vasoaktive midler, slik som ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler, decongestants og sigarettrøyk har vært assosiert med andre misdannelser som antas å være et resultat av vaskulær avbrudd, ifølge Researchresources.bumc.bu.edu.