Digidexo.com

Atypisk depresjon behandling

Depresjon kommer i mange former, og begrunnelsen for det er enda mer variert. Depresjon kan gjøre det vanskelig å se de gode tingene i livet eller selv å komme seg ut av sengen om morgenen. Kanskje du har prøvd rett og slett å gjøre med det, eller du har besøkt legen din og blitt foreskrevet antidepressiva. Det finnes også naturlige alternativer som kan hjelpe når du arbeider med depresjon.

Atypiske Behandlinger

De fleste atypiske behandlinger for depresjon fokus på å løfte ånd eller gjenoppta kontakten med deg selv.

Identifiser et høyere kall for livet ditt. Hvorvidt dette er frivillig med en organisasjon du tror på eller deltar på en gudstjeneste, tjene andre mennesker vil tillate deg mindre tid til å dvele ved dine problemer.

Hold en journal. Ved å skrive ned dine følelser, både gode og dårlige, er du anerkjenner dem. Skriv i 20 minutter daglig om alt som kommer til tankene. Ikke rediger selv. Skriving kan hjelpe deg med å finne ut en kurs du må ta eller identifisere et problem du ikke var klar over var at det påvirker din disposisjon.

Trening, i tillegg til å være godt for hjertet, er bra for dine følelser. En fysisk trening frigjør endorfiner, feel-good kjemikalier i hjernen. Enhver aktivitet vil gjøre, så lenge det er noe du liker.

Sun-gazing kan hjelpe de med Seasonal Affective Disorder. The Mayo Clinic definerer SAD som en depresjon som "skjer på samme tid hvert år. Hvis du er som folk flest med værsyke, symptomene starter i høst og kan fortsette inn i vintermånedene, uttapping din energi og gjør deg føle humørsyk. " Slapp av i sen ettermiddag eller tidlig morgensol i 10 minutter daglig. Det kan løfte humøret og hjelp i dvale.

Slå av tv, gå et sted, og møte noen. Dette trenger ikke å være en romantisk forbindelse. Mennesker er sosiale skapninger av naturen. Å være i kontakt med mennesker kan forbedre humøret. Studier har vist en sammenheng mellom mengden av tv overvåket og intensivering av følelser av isolasjon.

Gjør noe kreativt. Enhver type båter, spille et instrument eller dans vil øke selvtilliten, ta med tilfredshet og gi en følelse av prestasjon. Craft forslag inkluderer modellbygging, lage såpe og lotion, needlepoint og strikking.

Spis riktig mat

Å spise riktig type mat kan hjelpe avverge depresjon. Fersk fisk (rosa laks, tunfisk og makrell) er blitt vist å ha positive virkninger på Serotonin produksjon. Serotonin er hjernen kjemiske antas å regulere alt fra depresjon til migrene. Et fedd hvitløk, spist daglig, kan lett bidra til å heve humøret. Kutte ned på koffein, alkohol og junk food.

Advarsel

Hvis du føler deg suicidal, dette er ikke tiden for å prøve hjem rettsmidler. Se din lege, kan du besøke det lokale sykehuset, eller ringe en hjelpelinje umiddelbart.