Digidexo.com

Hvordan bruke akupressur i Bed

Hvordan bruke akupressur i Bed


Akupressur er en gammel kinesisk form for medisin brukes til å stimulere kroppens naturlige healing respons. Ofte brukt til å behandle søvnforstyrrelser som søvnløshet, snorking, narkolepsi, mareritt og rastløshet, akupressur fungerer ved å legge press på akupunkturpunkter, eller trykkpunkter, langs kroppen.

Bruksanvisning

Bruk Akupressur for Deep Sleep

•  Ligg på sengen og arbeid på acupoint mellom øynene. Massere det i 1 minutt.

Flytt ned til føttene. På toppen av foten, mellom de første og andre tær, er det en liten depresjon. Du ønsker å legge trykk her til den begynner å verke.

Visualiser foten som det ville være hvis det ble delt inn i tre seksjoner. Delen en tredjedel tilbake fra tuppen av tærne avslører neste acupoint. Det vil være på undersiden av foten. Trykk inn i det punkt i flere minutter.

Tilbring de siste minuttene på ørene. Dette er den siste acupoint. Massere eller gni dem forsiktig.

Utfør akupressur i Bed når du har problemer med å sovne

Finn tidspunktet hvor håndleddet møter hånden. Ved å bruke tommelen på den opposisjon hånden, massasje rett under den innledende press i håndleddet. Dette er ditt første acupoint.

Press mot mellomrommet mellom øyenbrynene. Du kan bruke fingertuppene på det andre og tredje fingre. Dette er den andre acupoint som trenger oppmerksomhet.

Flytt til bunnen av skallen din. Gni acupoint på innrykk i bunnen av skallen, flytte en tomme utover på begge sider mot hårfestet.

Vet om det fungerer. Presset på de riktige Acupoint steder forårsaker følelser av prikking, ømhet, sårhet, eller liten ubehag.

9. Pass på å bruke riktig trykk. Du kan gni eller massasje jevnt med sirkelbevegelser.

bruker nok tid på hver acupoint. Det anbefales å bruke ca 1 minutt på hver punkt med nybegynnere å trykke ikke mer enn fem minutter på hvert punkt.

Lær mer om ulike måter akupressur kan hjelpe deg og barnet ditt ved å gå til American Association of Oriental Medicine (se Ressurser nedenfor).

Tips og advarsler

  • Få hjelp av din ektefelle eller partner om du synes det er vanskelig å nå de akupunkturpunkter på egen hånd.
  • Akupressur er virkelig billig å øve på egen hånd. Hvis du foretrekker å søke profesjonell hjelp, være forberedt på å betale timepriser, noe som kan bli dyrt hvis forsikringen ikke dekker det.
  • Akupressur er ikke for alvorlige symptomer. For eksempel, hvis du sovner mens du kjører eller opplever en langvarig tap av søvn, søk straks legehjelp.
  • Gravide kvinner bør sjekke med en lisensiert acupressurist før stimulerende poeng.
  • Aldri gjelder akupressur til sensitiv hud steder som skrubbsår, åpne sår eller på toppen av føflekker.
  • Før du starter noen alternativ medisinsk teknikk, være klar over at mange ikke har blitt vitenskapelig evaluert. Ofte er tilgjengelig om deres sikkerhet og effektivitet kun begrenset informasjon. Hver stat og hver disiplin har sine egne regler om hvordan alternativ medisin utøvere kan være faglig lisensiert. Hvis du bestemmer deg for å besøke en, velger du en lisens fra en anerkjent nasjonal organisasjon. Ta kontakt med din primære helsepersonell om din beslutning først. Hold legen informert om alternativ medisinsk teknikk du gjennomføre.