Digidexo.com

Hvordan stoppe en Tickley Hoste

Hvordan stoppe en Tickley Hoste


En hoste som kiler i halsen kan være et resultat av tørrhet, allergier, forkjølelse, røyking eller astma. Den kile er spesielt irriterende siden det kan vedvare uten å bryte i flere dager og i flere minutter om gangen. Du kan lide av ukontrollerbare anfall av hacking eller nattestid hoste som forstyrrer andre, og etterlater deg frustrert. Det er flere måter å berolige og stoppe denne type hoste.

Bruksanvisning

•  Hell melken i kasserollen og varm opp til varm. Rør honning i melken med en tresleiv. Hell blandingen i en kopp og drikke. Du kan drikke dette i morgen og om kvelden. Både melk og honning vil coat halsen, smøring av vev for å avverge Tickles.

Bland eple cider eddik i kopp vann med en skje. Hell over i en kopp og deretter nippe sakte når du føler trang til å hoste. Eddik reduserer betennelse i halsen, og bidrar til å drepe eventuelle bakterier som kan forårsake hoste.

Fyll en luftfukter med vann i henhold til produsentens anvisninger. Kjør luftfukteren for så lenge som mulig hver dag på soverommet og arbeidsområde. Dette vil legge fuktighet til luften og holde halsen hydrert.

Sakte oppløse en naturlig peppermynte på tungen ved første tegn på en kile. Naturlige peppermints er sterkere og inneholder mindre sukker og potensielt irriterende tilsetningsstoffer enn kunstige peppermints.