Digidexo.com

Tidlig behandling for influensa

Tidlig behandling for influensa


Flu.gov indikerer at sesonginfluensautbrudd har en tendens til å oppstå mellom slutten av høsten og tidlig på våren. The University of Maryland Medical Center legger til at tidlig behandling kan forkorte varigheten av influensa med én dag.

Er medisinsk behandling nødvendig?

The University of Maryland Medical Center sier at influensa behandling er vanligvis ikke nødvendig, men behandlingen bør tas hvis du: er yngre enn to år eller eldre enn 50, er mer enn tre måneder gravid, leve i et langsiktig omsorg anlegget, har en svakt immunsystem, eller har en kronisk medisinsk tilstand som diabetes.

Hvorfor er Early Treatment viktig?

Ifølge University of Maryland Medical Center, er behandling for influensa bare effektiv hvis den begynner tidlig. Det går på å si at i tilfelle av en forkjølelse, influensa rettsmidler er ineffektive.

Hjem Behandling

Hvis du ikke er høy risiko, behandle influensa hjemme. The University of Maryland Medical Center sier at du bør få rikelig med hvile; drikke mye væske; unngå aspirin, alkohol og tobakk; og unngå unødvendige antibiotika.

Vaksinasjon

Flu.gov sier at selv om de fleste mennesker har en naturlig immunitet mot sesonginfluensa, er en vaksine tilgjengelig. Det sesong vaksine omfatter ikke spesielle stammer, slik som H1N1 vaksine, selv om det kan tas separat.

Forebygging

Flu.gov anbefaler at for å unngå å pådra seg influensa, bør du dekke til nese og munn med et papirlommetørkle når du nyser eller hoster; vaske hendene ofte; unngå kontakt med syke mennesker; og unngå å berøre dine øyne, nese og munn.