Digidexo.com

Hva er en åndelig Aura?

Hva er en åndelig Aura?


Hvis du noensinne har sett et bilde av en engel, helgen eller hellig person med en glorie, har du sett noens skildring av en del av den åndelige aura. Vi viser til energifeltet rundt en person som aura. Den kobler den fysiske kroppen med de åndelige, følelsesmessige og mentale nivå. Auraen har flere nivåer, og de som kan se dem ofte se lag som farger.

Hva Aura Does

Auraen inneholder energifeltet. Når din følelsesmessige tilstand er positive, og positive, utvider aura utover din fysiske kropp. Når følelsene er tunge og negative, svever din aura tett rundt kroppen din mye som skallet av et egg. Din aura beskytter deg fra de negative energier av andre mennesker og steder, mye som filteret på e-postprogrammet. Du bestemmer hvor godt filteret fungerer, for det meste på et ubevisst nivå. Din aura tiltrekker energi når nivåene er oppbrukt.

Auric Layers

De syv lag av aura svarer til de syv chakraene, eller energisystemer i kroppen. Den eteriske laget ligger nærmest din fysiske kropp og styrer din overlevelse. Den speiler den fysiske kroppen og ofte tar på seg en blå nyanse. Din emosjonelle lag strekker seg utover det eteriske laget og huser din emosjonelle energi i en multi-farget dimme av farger. Den mentale lag opptar neste plass og holder dine tanker og mentale prosesser i et blått eller gult felt. Din åndelige legeme, også kjent som din astrallegemet, strekker seg utover å omfatte kjærligheten din har for deg selv og andre. Den åndelige legeme inneholder ulike fargetoner, avhengig av hvor godt koblet er til det. Den eteriske mal kropp, himmelsk lys kropp og ketheric lag består av de tre visdoms lagene som er i tråd med guddommelig sannhet, universell kjærlighet og kreativitet.

Beviser Aura

Følsomme instrumenter, som for eksempel håndholdte biofeedback sensorer og Kirlian kameraer, oppdager aura. I Kirlian fotografering, tar kameraet og skriver ut et bilde av den personen med de ulike lag av farge utsatt. Folk som kan se og lese auraer se fargene og endringer i aurafeltet i samme detalj som Kirlian kamera. Noen mennesker ser ikke auraer, men kan oppdage dem med hendene, mye på samme måte som du oppdager en strøm av luft eller et lag av fuktighet på et bord.

Bruk av Aura

Energi healere som de som praktiserer Reiki, terapeutisk berøring eller energi medisin bruke aura til å oppdage og korrigere blokkeringer og uregelmessigheter i kroppen. Auraen synes gjørmete eller innsnevret i områder der du har en fysisk eller følelsesmessig problem. Skiftende energiene og fjerne blokkeringer kan slippe problemet og lar deg flytte med mer frihet og sunn energi.