Digidexo.com

Overdreven bruk av mineralolje

Overdreven bruk av mineralolje


Mineralolje er en klar, luktfri olje avledet fra petroleum. Overdreven bruk av mineralolje kan være farlig for menneskekroppen. Den finnes i mange kosmetikk- og hudpleieprodukter og baby oljer og brukes i hjem rettsmidler. Utdanne deg selv om overdreven bruk av mineralolje for å unngå dens farer.

Historie

Mineralolje er et biprodukt i produksjonen av petroleum. Det er mye brukt i kropp og hudpleieprodukter fordi selskaper som produserer dem kan få mineralolje for en svært rimelig pris. Prisen er så lav fordi det er ingen andre reelle bruk for det; selskaper som arbeider med petroleum selge den av heller billig.

Hudproblemer

Mineralolje legger et lag på huden og oppløser sin naturlige oljer. Selv mineralolje gjør holde fuktighet i, betyr det ikke la huden "puste". Denne "puste" er viktig fordi huden er et viktig organ for kroppen, og når det "puster", det eliminerer giftstoffer og absorberer oksygen og fuktighet. Mineraloljer hindre denne prosessen oppstår fordi molekylene er for store til å bli absorbert, slik at de sitter på huden og hindre "puste" fra pågår. Overdreven bruk av mineralolje kan føre til at huden tørker ut og ikke utføre sin oppgave med å holde kroppen frisk ved å eliminere giftstoffer og absorberende oksygen og fuktighet inn i kroppen.

Diaré

Det er sant at mineralolje kan være et godt hjelpemiddel i å bli kvitt forstoppelse, men overdreven bruk av forstoppelse rettsmiddel kan føre til diaré. Diaré kan forårsake oppblåsthet, kramper, kvalme, oppkast, vekttap, feber, blod eller slim i avføringen, og dehydrering. Disse symptomene, men ikke altfor alvorlig, kan være svært ubehagelig og kan føre til sosiale problemer. Unngå overdreven bruk av mineralolje for forstoppelse å redusere sjansene for disse symptomene.

Tæret Næringsstoffer

Når oljen er absorbert, blir den brutt ned i leveren og føres inn i tarmkanalen. Oljen absorberer fettoppløselige vitaminer når den kommer inn i tarmkanalen. Når de vitaminene blir absorbert av mineralolje, kan de ikke brukes av kroppen og er avfall. I hovedsak stjeler mineralolje næringsstoffer fra kroppen. Dreven absorpsjon av disse mineraler kan føre til feilernæring.

Lipoid lungebetennelse

Mineralolje er til stede i mange baby oljer og brukes i tilfeller av pediatrisk forstoppelse, noe som gjør det til en kandidat for overdreven bruk hos barn og babyer. Dette er farlig fordi mineralolje kan forårsake lipoid lungebetennelse hos babyer. Lipoid lungebetennelse er en type lungebetennelse forårsaket av lipoids, da oljer som mineralolje går inn i lungene.