Digidexo.com

Måter å hindre at Salmonella

Det er viktig å beskytte deg mot skadelige sykdommer og medisinske tilstander. Salmonella, en av de mer vanlige matbårne sykdommer, kan føre til en infeksjon hos et menneske som gir dem alvorlige symptomer og kan vokse verre hvis ubehandlet. Les videre for å finne ut måter å hindre fanger salmonella.

Om

Salmonella er en bakterie som vanligvis finnes i egg, fjærkre, kjøtt, vann og ubehandlet melk. Når kontrakt, vanligvis fører det en infeksjon i magen og tarmene. Salmonella diskriminerer ikke og kan bli funnet i mennesker i alle aldre. Salmonella kan vanligvis klare opp i 4-7 dager forutsatt at personen får mye hvile og drikke rikelig med væske. Mer alvorlige tilfeller vil kreve en lege omsorg og bruk av antibiotika.

Symptomer

Symptomer for salmonella oppstår vanligvis innen 12 til 24 timer. Noen symptomer som er forbundet med salmonella er diaré, hodepine, feber, oppkast, kvalme og magekramper. Dehydrering kan også oppstå fra tapet av kroppsvæsker. Veldig små barn og eldre mennesker er mest utsatt for å pådra salmonella.

Forebygging

For å hindre kontrahering salmonella, må du følge visse retningslinjer:
--Do Ikke spise rå egg.
--Make At maten er godt kokt før du spiser den. Vask hendene etter å tilberede måltider og håndtering av rå mat.
--Når Håndtere ulike typer mat, sørg for å vaske hendene når du bytter til en annen mat å forberede for å unngå krysskontaminering.
--Completely Vaske kjøkkenutstyr før og etter forberede rå mat.
--Do Ikke la mat ute i det fri. Oppbevar den riktig i kjøleskapet.
--Cook Dine matvarer for å trygge temperaturer. Mange retter skal tilberedes til minimum 160 grader F.
--Using Antibakteriell såpe for å vaske hendene vil bidra til å hindre spredning av bakterier.
--Avoid Visse dyr som kan bære salmonella. De ville være skilpadder, slanger og griser.
--Make At du holde up-to-date på mat som har blitt tilbakekalt. Ikke holde noen av disse produktene rundt, som de blir kalt tilbake for en god grunn.
--Hvis Du spiser ute, sørg for etablering du servering på er ren. Ta en god titt rundt for å sørge for at du ikke øye på noe som er tvilsomt.
Som alltid, hvis du finner dine symptomer blir verre eller ikke bedre, kan du gå til en lege for å få riktig medisinsk behandling.