Digidexo.com

Hvordan vet jeg om du har Pustet Asbest

Hvordan vet jeg om du har Pustet Asbest


Innånding av asbest kan være farlig selv om du har vært utsatt bare midlertidig. Asbest er brukt i taket helvetesild, takstein, takpapp, ytterkledning helvetesild, sement fittings og rør som brukes til vann og avløp strømnettet. Som asbest er brann og varmebestandig, er asbestsementplater som brukes i nærhet av kjeler og ildsteder. Du blir utsatt for asbest når asbestfibre, vanligvis holdt intakt inne i produktene, bryte og spre i luften. Dette kan skje ved bruk av asbest produkter, bolig reparasjoner, eller hvis du er i nærheten av å bygge riving fungerer. Det er ingen umiddelbare symptom som tyder på at en person har inhalert asbest. Men, det er alltid bedre å være forsiktig, spesielt hvis du mistenker at du har vært utsatt for farlige nivåer av asbest.

Hvordan vet jeg om du har Pustet Asbest

Observer hvis du opplever kortpustethet, vedvarende hoste, smerter i brystet og vanskeligheter med å utføre fysiske oppgaver. Dette kan være en indikasjon på Asbestosis. Asbestose er forårsaket av skade på lungevevet (fibrose). Når asbest fiber er inhalert, de får fast i lungene. Kroppens immunforsvar bekjemper dem fordi de er fremmede stoffer ved å bestille betennelse deltakerne. Denne prosessen skaper arr-lignende vev i lungene, noe som tykner luftblærer vegger, som fører til pustevansker.

Se etter hevelse, anemi, kvalme, forstoppelse, feber eller svetter om natten og tap i vekt, i tillegg til de puste symptomer. Dette kan tyde på mesothelioma, en sjelden kreft i lunge membraner eller magen. Selv lave nivåer av asbest eksponering kan forårsake mesothelioma.

Kontroller for kronisk hoste øker i alvorlighetsgrad og ledsaget av blod i oppspytt. Hvis det er også brystsmerter, heshet, pustevansker og tungpustethet, tap av vekt, hodepine og smerter i bein, betale umiddelbar oppmerksomhet for disse kan være symptomer på lungekreft.

Søk profesjonell hjelp umiddelbart hvis du opplever noen av de ovennevnte symptomene.

Hint

  • Bruk verne asbest masker mens du utfører hjemme reparasjoner for å unngå eksponering og unngå riving nettsteder.
  • Rådfør deg med en asbest advokat for å vite om du kan kreve erstatning dersom du er diagnostisert med asbest innånding symptomer. Dette kan bidra til å dekke medisinske kostnader.
  • Ikke overse asbest pusterelaterte symptomer.