Digidexo.com

Hva gjør du hvis din Kalv muskel blir øm

Hva gjør du hvis din Kalv muskel blir øm


Sår kalv muskler er et vanlig problem, særlig idrettsutøvere eller de som er pålagt å være på beina hele dagen lang. Ifølge Posture Dynamics, er disse ømme leggmuskelen ofte forårsaket av en tilstand som kalles hyperpronation. Men selv de som har riktig pronasjon fortsatt lider av kalv muskel smerter forårsaket av mangel på muskel tone i beinet.

Er det Hyperpronation?

Du må finne ut om din såre kalv er forårsaket av hyperpronation å behandle den riktig. Hyperpronation er vanligvis en arvelig tilstand. En person med hyperpronation har en underutviklet hælbenet, eller calcaneus, eller en underutviklet ankelen, eller talus. De med denne tilstanden har ofte en rekke bevegelser som ikke er vanlig på grunn av underutvikling i disse beina. Denne unormale bevegelsesutslag tendens til å lukke den naturlige plass som finnes i bein i ankel og hæl, forårsaker dårlig holdning. Dårlig holdning kan da føre til andre typer smerte, slik som smerter i leggen når musklene i leggen din blir altfor stoles på eller strukket.

Det er mange indikasjoner som bør vurderes avgjøre om kalv smerte du lider skyldes hyperpronation. Noen av disse symptomene kan sees i små barn og økning som barn i alderen. Vanligvis symptomer hos barn inkluderer et ønske om å ikke bruke sko, smerter i bena mens vokser, vandre på spissen tærne, en flat eller overdrevet buet fot, gå med tærne peker ut i stedet for rett ut i front, strukturelle misdannelser, smerter i andre områder slik som hofter, rygg, nakke eller kne, og inaktivitet. Symptomer for voksne omfatter bunions og inngrodde tånegler på foten, gjentakende ankelskader eller tarsal tunnel syndrom i ankelen, RLS eller shin splinter i beina, smerte eller krumning av ryggraden, og andre smerter i hofter, knær, bekken, nakke og hode.

Forbedre Calf smerte forårsaket av Hyperpronation

Lindre sårhet i leggen ved å forbedre holdningen din. Når din holdning er feil, stoler du altfor på leggen. Det overdrive får dem til å strekke i løpet av dagen, men så stramme opp i perioder med hvile. Denne innstramming kan forårsake mye smerte. Selv om dette er mest nyttig for de med hyperpronation, gjør fremskritt for å forbedre din holdning kan bidra til å lette smerten av sårhet i leggen selv om hyperpronation ikke forårsaker smerte. Du kan forbedre din holdning ved å sørge for at dine ører, skuldre og hofter er riktig justert. Riktig justering betyr ørene er i en rett linje over skuldrene, som også er i en rett linje over hoftene. Se i et speil for å se om du er riktig justert, og hvis ikke, arbeid med å tilpasse måten du stå og gå så disse kroppsdelene stille opp. Du kan også gjøre yoga eller pilates for å hjelpe arbeid på din holdning og justering.

Andre ting å gjøre

Det finnes en rekke andre behandlinger du kan vurdere å lette sårhet i leggen uansett hva saken gjelder. Følg trinnene i RICE behandling. RICE behandling innebærer: Rest, Ice, Compression og høyde for å bli kvitt leggmuskelen av noen smerte. Is bør påføres på flere punkter i løpet av dagen og kompresjon påføres med en elastisk bandasje. Hvile og høyde bare bety sitter og hviler.

I tillegg til ris, kan du også prøve en over-the-counter muskelsmertestillende som inneholder anti-inflammatoriske ingredienser. Du kan også bare prøve å gå smerten av. Selv om det blir på føttene kan føre til mer smerter i utgangspunktet, noen ganger gang kan faktisk bidra til å lette smerter i leggen, så lenge du går med riktig holdning. Hvis du røyker, prøv å slutte å røyke for å lette smerter i leggene. Røyking fører til at blodårene til å fungere feil ved å begrense arterielle blodårene og kan føre til smerter i leggen din (samt smerter i hele kroppen). Støtte slange kan hjelpe med smerter og er laget av en ekstremt tøff nylon og gi kompresjon for kalv muskler. Dette er bra hvis din muskelsmerter er fast bestemt på å stamme fra en arteriell tilstand. Din siste utvei, når alt annet har sviktet og i ekstreme tilfeller, er å vurdere kirurgi for å lette kalv smerte.