Digidexo.com

Hvordan finne en Eye Resept for databriller

Hvordan finne en Eye Resept for databriller


Som mennesker alder, særlig etter fylte 40, muligheten til å se elementer blir på nært ofte vanskeligere. Dette er en tilstand som forekommer naturlig kalles presbyopi. Det er på grunn av denne tilstanden at folk begynner å finne de har et behov for briller for å jobbe komfortabelt på datamaskinen. Hvis du befinner deg i denne kategorien, da ideen om å velge hvilke briller du bruker kan virke overveldende. Ved å følge noen enkle trinn, bør du være i stand til å identifisere hvilken styrke briller vil tillate deg å igjen arbeide på datamaskinen komfortabelt og uten belastning på øynene.

Hvordan finne en Eye Resept for databriller

Veibeskrivelse

•  Mål avstanden fra skjermen til ansiktet ditt. Avstand er viktig, som det vil ta en annen effekt for folk som sitter lenger tilbake fra skjermen.

Se på briller resept skrevet av øyelegen for daglig avstand visjon. Tallene du trenger er tallene skrevet for tjeneste. Et eksempel på en resept ville være: 1,00 til 0,50 X 105. I dette eksemplet, er kulen på 1,00.

Beregn din briller resept for datamaskinen. Hvis skjermen er 21-35 inches bort fra deg, vil du ønsker å legge ca 1.00 dioptrier til din resept. For eksempel: din resept (for hver dag avstand visjon) er + 1,00 sfære. Du vil legge 1.00 til det og lesebriller resept ville da lik 2,00.

Hvis skjermen er 35 inches, eller lenger vekk fra deg, må du legge til 1,50 dioptri til din resept. Bruke samme eksempel på en avstand resept av 1,00, ville datamaskinen resept være 2,50.

Hvis du ikke allerede trenger briller for avstand, og deretter starte beregningene med null; så fortsetter med eksempelet, ville datamaskinen briller være en 1,00.

Noter beregninger på et ark for å ta med deg til butikken.

Finn et par briller. Den enkleste måten å finne og kjøpe et par databrille er å gå til din lokale apotek. Apotek har vanligvis en visning av flere forskjellige glass varierte styrker. Du kan finne kraften i glassene på innsiden av armen av brillene hvis det ikke er tydelig merket på forsiden av linsene eller på emballasjen.

Prøv på noen få par briller. Hvis du målte dataskjermen til å være ca 21 inches fra der du sitter, som er den generelle avstand på de fleste datamaskiner, så er dette også den omtrentlige lengden på armen. Stå en armlengdes avstand unna lesing diagrammet levert av briller skjermen og se om du kan lese ut den omtrentlige størrelsen på teksten på dataskjermen.

Finjuster briller styrke. Hvis du føler at det ikke er helt riktig, prøv å gå opp eller ned med makt av glassene med en fjerdedel trinn (+/- 0,25) for å se om du kan finne den perfekte balansen.

Hint

  • Hvis etter å ha fulgt trinnene ovenfor du finner ut at du fortsatt ikke er fornøyd med ditt syn når du arbeider på datamaskinen, kan det være på tide å se din øyelege. Hvis det er nødvendig, har et par briller profesjonelt gjort.
  • Hvis du er opptatt av å være i stand til å finne den riktige styrken selv, det er mange nettsteder på internett som lar deg skrive ut et øye diagram, og viser deg hvilke styrke kan hjelpe avhengig av hvilken linje du har problemer med å lese. Bare søk etter "Computer Styrke Eye Chart."