Digidexo.com

Hvordan bruke bifokale briller

Hvordan bruke bifokale briller


Lære å bruke bifokale briller er lett når du forstår hvordan de fungerer og hva du må gjøre for å se på nært og langt borte. Rundt en alder av 40, legge merke til mange mennesker at ord og skrifter begynner å virke mindre eller at de trenger å holde ting ut lenger bort fra deres øyne å lese. Progressive glass er briller som lar deg se i det fjerne, og bidra til å gjøre lesing lettere også. Bruk disse enkle trinnene for å se bedre med dine bifokale.

Hvordan bruke bifokale briller

•  Sjekk pass av brillene. Pass på at de sitter ordentlig på nesen og føler deg komfortabel. Hvis brillene er for løse, vil bifokale være for lavt. Hvis brillene er hakket, vil dine bifokale ikke bli sittende på rett sted foran øynene dine.

Hold haken hevet og ser ned med øynene å lese. Fordi bifokale sitter i den nederste delen av rammen, må du se ned for å se gjennom lesing delen. Sett haken ned og se over bifokale å se i det fjerne.

Hold objektet du leser i behagelig avstand, vanligvis opp til 18 inches fra brillene.

Snu hodet når du ønsker å lese eller se fine detaljer som er til høyre eller venstre. Optikere instruere en pasient til "punkt med nesen" i den retningen du ønsker å lese med bifokale.

Hint

  • De fleste linse selskaper gi deg en viss mengde tid til å bli vant til dine bifokale linser. De fleste mennesker blir vant til sine nye objektiver i løpet av få uker. Hvis du ikke kan justeres til dine bifokale, sjekk med din øyet lege for å se om du kan bytte dem for en annen type linse.
  • Vær forsiktig å gå opp og ned trapper og fortauskanter mens iført dine bifokale briller. Slipp haken ned og se gjennom toppen av brillene som du går opp og ned trapper eller andre forhøyninger.