Digidexo.com

Symptomer på Food Addiction

Symptomer på Food Addiction


Ifølge James BRALY, lege og forfatter av "Food Allergy Relief," folk som lider av mat avhengighet kan oppleve fysiske symptomer som hodepine, irritabilitet, søvnløshet, humørsvingninger og depresjon. Selv om mat narkomane vanligvis medisinere disse symptomene ved å gi etter og spise de matvarer de begjærer, er lettelse bare midlertidig. Mange mat narkomane gå av og på dietter, heller enn å løse følelsesmessige problemer forårsaker dem til å besette med mat. Yo-yo slanking er bare ett av flere tegn på en mulig mat avhengighet. Det er viktig å kjenne til tidlig varsling tegn på avhengighet fordi tidlig diagnose er nøkkelen til utvinning.

Identifikasjon

Mat avhengighet, som også kalles tvangsmessig overspising, er et moderne begrep som beskriver en patologisk lidelse som involverer en unormal opptatthet og forbruk av mat. Selv om samfunnet og medisinske fagfolk har lenge forstått alvorlighetsgraden av andre tilvenningen som alkoholisme og narkotikamisbruk, er det først nylig at enkelte matvarer har vært ansett for å være like vanedannende og skadelig. Andre matvarer lidelser knyttet til mat avhengighet inkluderer anoreksi og bulimi.

Angstsymptomer

Mat narkomane ikke bare spise for å lindre stress eller bekymring, men de føler også engstelig når de spiser. De blir fanget opp i en ond sirkel, som deres bekymringer og engstelige tanker bare føre til mer spising. Så de føler seg engstelig om å ha spist for mye.

Besettelse med Food

En usunn besettelse med mat er et vanlig symptom på mat avhengighet. Det er ikke bare å spise mat som tvinger mat narkomane. Folk er avhengige av mat er besatt av alt som er relatert til mat, fra å tenke på hva de skal spise for neste måltid å utarbeide måter å finne mer mat. De får en spennende ut av å forutse, planlegging og forbruker så mye mat som de kan finne i en gitt tidsperiode.

Usunne matvaner

Ikke bare mat narkomane spiser for mye, men de spiser til de føler seg fysisk syk. De gjør ikke bare sitte ned til et måltid og spise på normal hastighet. I stedet, de "puster" mat som om de skulle ha sitt siste måltid. De fortsetter å spise alt på sine plater, selv om de føler seg full. De spiser selv når de ikke liker spesielt en mat, men spiser det likevel, bare fordi maten er tilgjengelig.

Isolere og skjule Mat

Mat narkomane er ikke alltid glimret med sitt overspising i offentligheten. Mange ganger de kan synes å være i kontroll på fester eller andre sosiale sammenkomster. Det er bak lukkede dører, men at de gjør mest skade, overspising mens alene slik at andre ikke vil vite at de er avhengige av. Akkurat som alkoholikere skjule flasker, mat narkomane skjule alt fra godteri barer til donuts i hemmelige steder, håper andre vil ikke finne sin stash.

Dårlig samvittighet og frykt for Mat

Etter en spise binge mat narkomane kan føle angrende og skyldig om all maten de har spist. Men snarere enn å realisere de har et problem og søker behandling, medisinere de sine skyldfølelse ved å spise mer mat. Selv om tvangsmessig overeater gir etter og overeats, ser han mat som skadelig og som noe som må unngås. På baksiden av mat avhengighet er anorektisk som frykter kalorier i noe mat vil gjøre ham fett, undereating til poenget med fare hans helse.