Digidexo.com

Hvordan bli kvitt ørevoks at Home

Hvordan bli kvitt ørevoks at Home


Ørevoks beskytter ørekanalen ved å hemme bakterievekst og fangst skitt. Hvis for mye ørevoks akkumuleres, kan det være vanskelig å vaske bort, noe som kan føre til blokkering. Noen mennesker opplever ørevoks blokkering mer enn andre. Det er også vanlig for bare det ene øret å oppleve dette problemet. The Mayo Clinic foreslår følgende hjem rette.

Hvordan bli kvitt ørevoks at Home

•  Bløt ørevoksen. To ganger om dagen legge til et par dråper glyserin, mineralolje, babyolje, eller hydrogen peroxide til øregangen. Ikke gjør dette i mer enn fire eller fem dager.

•  Vask myknet ørevoks bort med varmt vann. Bruk en gummi-pære sprøyte å sprute varmt vann inn i øret. Gjør dette flere dager etter mykere voks. Tips hodet og trekker øret oppover og tilbake, retting øregangen. Tips hodet til motsatt side til avløp.

Tørk det indre øret med et håndkle etter drenering av vann. Tilsett en dropper av rubbing alkohol til hvert øre, og deretter snu hodet slik at det renner ut. Ta kontakt med legen din før du gjør dette.

Hint

  • Ikke prøv å grave ut ørevoks med en bomulls swap, binders, hårnål, eller annen hard overflate. Forsøk ikke noen av trinnene hvis det er et rør eller et hull i øret.