Digidexo.com

Ernærings Måltider for Vektløfting

Målet for en vektløfter er å øke muskel og redusere mengden av fett i kroppen. Noen ernæringsmessig måltid plan som er vedtatt må legemliggjøre en løfterens mål. Det betyr proteiner, karbohydrater og fett trenger å være kunstferdig balansert i proporsjoner som vil hjelpe fart i prosessen med å bygge muskler sammen samtidig som den gir akkurat passe mengde kalorier til drivstoff løfterens trening. Essensen av en stor ernæringsmessig måltid plan for en vektløfter er å bruke løfterens mål som en retningslinje for sin ernæring.

Identifisere dine mål

Etablering mål er nøkkelen til suksess og kan gjøre hele forskjellen når det er på tide å utvikle en ernæringsmessig måltid plan. For eksempel å få riktig mengde protein er avgjørende for en løfter fordi protein bidrar musklene gjenopprette og gjenoppbygge raskere etter en treningsøkt. Måle riktig mengde protein for en gitt ernæringsmessig måltid plan ved å gå ultimate vekt mål. Hvis målet er å være en mager £ 175., Så spiser rundt 175 gram protein daglig. Hvis målet er å være en muskuløs 225, så spiser rundt 225 gram protein hver dag. Mål kan også brukes til å identifisere den riktige daglige kaloriinntak. Bruk en basal metabolic rate kalkulator som faktorer i vekt for å finne den mengden kalorier som trengs hver dag. Først etter målene for en vektløfter er identifisert kan det beste ernæringsmessig måltid plan bli utviklet.

Tidsplan matinntak

Når en vektløfter spiser er nesten like viktig som hva en vektløfter spiser. Spis mellom fem og seks måltider per dag for å maksimere muskelbygging. Spis små og mellomstore snacks en time før trening for å sikre nok drivstoff finnes for treningen. Fordi protein hjelper musklene gjenopprette fra sammenbrudd de opplever under løfting, spise proteinrike måltider eller snacks innen en time etter trening. Jo tidligere en vektløfter forbruker protein etter en treningsøkt, jo mer muskelmasse og styrke utvikles.

Mat Huskeregler

Mens du spiser et riktig ernæringsmessig måltid plan kan hjelpe en vektløfter oppnå sine mål, å spise feil mat kan ødelegge enhver sjanse til å oppnå de ønskede resultater. Unngå svært bearbeidet mat og raffinert sukker som tabellen sukker, brus, godteri, stekt mat og bakevarer laget med hvitt mel. Gang inntatt, kan disse sukker og enkle karbohydrater slå til fett i kroppen og ødelegge vektløfter fysikk og treningsmål. For å oppnå varig suksess, spise komplekse karbohydrater og matvarer rike på viktige mineraler og vitaminer. Bruk matbutikk layout som en guide til næringsrike matvarer. Elementer som egg, melk, grønnsaker, frukt, magert kjøtt, fjærkre og fisk er plassert rundt veggene i butikken. Raffinert sukker og enkle karbohydrater finnes nedover midtgangen.