Digidexo.com

Chipotle Pepper Fordeler

Chipotle Pepper Fordeler


Chipotle paprika er tørket og røkt jalapeno peppers. Disse små chilipepper, som spenner fra 2 til 5 inches lang, er populære blant kommersielle kokker og hjem kokker likt. Chipotle paprika krydre maten samtidig som det gir mange helsefordeler. Chipotles har en måling av 5500 på Scoville Heat. Frø er den dominerende varmekilden i chipotle peppers. Tørking chipotle peppers fjerner noe av sin varme innhold. Legge til et snev av dette krydderet til dine matvarer kan bidra til å forhindre livstruende sykdommer senere i livet.

Hjelper i Cardiovascular

Dette pepper bidrar til å redusere kolesterol, triglyserid nivåer og blodplateaggregasjonen. Kroppen øker i sin evne til å oppløse fibrin, som danner blodpropper. Chipotles bidra til å redusere risikoen for å få hjerteinfarkt eller hjerneslag. Den holder også hovedårene i lungene klare fra blodpropp, eller lungeemboli. Det senker frie radikaler, som kan føre til utvikling av aterosklerose. Legge chipotle krydder til dine matvarer bidrar til å forbedre sirkulasjonen og øker stoffskiftet, noe som hjelper deg å miste vekt.

Vitaminer

Ved å legge chipotle i maten, gir du kroppen din verdifulle vitaminer av kalium og vitamin A og C. Disse paprika er rike på mineraler jern, niacin, tiamin, magnesium og riboflavin. To teskjeer gir 6 prosent av det daglige behovet for vitamin C og 10 prosent av vitamin A. Disse to vitaminer øke immunitet å forsvare seg mot invaderende patogener. Chipotles inneholder også antioksidanter, som bidrar til å opprettholde insulinnivået i en sunn tilstand.

Bidrar til å stoppe kreft

På grunn av de kapsaicinnivået, chipotle peppers bidra til å stoppe prostata kreftceller fra å spre seg. De kan også hjelpe prostata kreft svulst å minke i størrelse og vekst.

Capsaicin

Kapsaicin er den bestanddel som inneholder det varmeverdi. Jo høyere nivået er capsaicin, varmere pepper. Capsaicin forbedrer fordøyelsen ved å belegge magen vegger for å beskytte den mot syrer som kan spise gjennom magesekken eller magesår. En aktuell form av kapsaicin bidrar til å lindre smerte og osteoartritt smerte forårsaket av diabetisk nevropati. Det hemmer substans P, noe som fører til hodepine og sinus symptomer.

Fjerner Congestion

Legge chipotles til kosthold hjelper fjerne slim i nesen. Dette er spesielt fordelaktig når lider av effekten av en kald. De hjelper til å stimulere et sekret som rydder vekk slim.

Senker risikoen for diabetes

Den chipotle bidrar til å redusere risikoen for hyperinsulinemi, eller type 2-diabetes forårsaket når blodet har høye nivåer av insulin. Fordi ingrediensene i chipotles påvirke produksjonen av insulin, hjelper det å øke den hastighet som leveren tømmer insulin.