Digidexo.com

Bivirkninger av Andriol

Andriol, et anabolt steroid består av forbindelsen undekanoat, er et steroid supplement brukes til å øke testosteron, muskelstørrelse og utholdenhet i sine brukere. Administreres oralt, går Andriol i blodet gjennom ulike virkemidler enn mange sprøyte-basert steroid kosttilskudd. Som med en hvilken som helst anabole steroider, er det mange bivirkninger som kan oppstå ved bruk.

Hemming av naturlige hormoner

Undertrykkelse av naturlige hormoner gjort i kroppen er den vanligste bivirkning av steroider. Spesielt hemmer Andriol produksjon av hpta eller hypothalamus hypofyse testikkel aksen når brukeren stopper steroid syklus. Til slutt, kan legemet ikke lenger produserer de nødvendige mengder av testosteron, forlater kroppen ut av sin likevektstilstand.

Leverskade

Når leveren er ferdig bryte ned steroidforbindelsen, leverenzymer bli hevet til et nivå i kroppen ikke er vant til. Mens leveren er ment å bryte ned kjemikalier tatt inn i kroppen, og føre dem inn i blodstrømmen, kan de kjemikalier som er tilstede i Andriol bli for mye for leveren til å behandle på en gang. Dette kan føre til alvorlige, langvarige skader i leveren.

Gynocomastia

Gynocomastia refererer til utvikling av overskytende brystvev, og er en vanlig bivirkning ved bruk Andriol. Når steroider er inntatt, tvinger produksjonen av overskytende testosteron kroppen til å produsere mer østrogen som en måte for å motvirke forskjellen. Når dette skjer, østrogen i kroppen fører brukeren til å utvikle kvinnelige egenskaper, manifestert i utviklingen av større, mykere bryster.

Vannretensjon

Det er også vanlig for Andriol brukere å oppleve overflødig vann oppbevaring i løpet av sin steroid syklus. Ved å ta noen anabole steroider, er det nødvendig å drikke store mengder vann for at medikamentet skal fungere skikkelig. Dette fører også til legemet beholde mer vann enn hva som normalt er nødvendig. Muskler senere vises større, men på samme tid føles mykere enn normalt. Dette kan sees som enten en positiv eller negativ bivirkning av medikamentet, avhengig av den enkelte.

Acne

En annen vanlig bivirkning av Andriol bruk er utvikling av overflødig akne i ansiktet, bryst og rygg. Forhøyede nivåer av testosteron i kroppen er den viktigste årsaken, kan imidlertid økt talgkjertel aktivitet også forårsake fet hud. Kombinere med bakterier og døde hud partikler, fører dette til slutt porene blir tette på et nivå kroppen er ikke vant til og til slutt fører til akne.