Digidexo.com

Taurine & Hair Loss

Taurine & Hair Loss


L-Taurin er en fri form aminosyre som finnes i nedre tarmen hos mennesker. Det har mange helse og avgift fordeler og kan benyttes i behandlingen av visse typer av hjertesykdom og diabetes. Det har også en positiv effekt på å redusere hårtap hos både menn og kvinner.

Bakgrunn

TGF-beta2 er et protein som fører til død av celler i hårsekkene, noe som resulterer i tap av hår og fibrose. L-Taurine fungerer ved å undertrykke effekten av TGF-beta2 slik at hårsekkene forblir uskadet.

Overflod

L-Taurin er naturlig forekommende i mat så som kjøtt, egg, fisk og melk. Aker Seafoods som blekksprut, blekksprut og muslinger inneholder de høyeste nivåene av taurin.

Hair Mass

Inneov, et selskap eid i fellesskap av L'Oreal og Nestle, produserer en taurin-basert produkt for å bekjempe hårtap hos både menn og kvinner. Den inneholder også omega 3 fettsyrer og resveratrol og kommer i pilleform.

Trials

I en test utført av Inneov på 36 kvinner med tynt hår, hevder selskapet at alle viste en forbedring i løpet av bare syv uker for å bruke sitt produkt. Innen seks måneder, ble alle tilfeller av tynt hår tilsynelatende løst.

Sjampoer

Taurin også brukes som en ingrediens i sjampo som hevder å stimulere hårvekst. Snarere enn å bli tatt muntlig, er taurin absorbert direkte inn i hodebunnen og hårsekken.