Digidexo.com

Øyenbryn Håravfall

Øyenbryn Håravfall


Å miste øyenbryn hår kan være et stort slag for en persons selvfølelse og gjøre en markant forskjell i utseende. Årsaker til øyenbryn håravfall varierer fra genetikk til medisinske tilstander som for det meste er irreversible. Øyenbrynene kan også gjenopprettes ved hjelp av hår implantater.

Medisinske tilstander

Maria K. Hordinsky, MD Dermatology ved University of Minnesota, i hennes bok, "hår og hodebunn Diseases" skriver: "Genetics bidrar til 95 prosent av alle tilfeller av hårtap." Imidlertid kan visse helsemessige forhold også resultere i øyenbryn hårtap. I hennes bok, "The Comprehensive Guide to Skin Care", hudlege Rebecca Campen sier, "Tap av hår på den ytre en tredjedel av øyebrynet er noen ganger assosiert med lave skjoldbrusk tilstand eller hormonell ubalanse." Eksem og noen andre smittsomme sykdommer føre til hårtap. Trichotillomania, en obsessive-compulsive hår trekke lidelse, fører også øyenbryn hårtap. Aldring og brannskader kan også føre til øyenbryn hårtap.

Medisinering

Medisiner for kolesterol, depresjoner, gikt, sår og leddgikt er kjent for å forårsake øyenbryn hårtap. Antikoagulantia og blodfortynnende samt p-piller hos kvinner har blitt identifisert som en viktig årsak. Bekreft med legen og apoteket hvis en bestemt medisin har bivirkninger. Spør lege for å endre medisiner hvis tegn til hårtap er lagt merke til. Visse behandlinger som kjemoterapi, kirurgi for å fjerne en svulst, og strålebehandling også føre til hårtap, inkludert øyenbryn hår.

Kosmetiske relaterte årsaker

Øyenbryn håravfall kan også tilskrives kraftfulle bruk av et øyenbryn blyant. For å forhindre håravfall, minimere bruk av et øyenbryn blyant til spesielle anledninger, og bruke lette strøk for å minske skaden. Ifølge hårtransplantasjon kirurg Gary S.Hitzig i "hjelp og håp for hårtap," "Visse former for tatovering for forbedring av øyenbryn har også vært kjent for å forårsake permanent hårtap." Vedvarende klimpre på øyenbrynene hindrer også re-vekst på lang sikt.

Ikke-kirurgisk behandling

Ta magnesium og kalsiumtilskudd, så vel som sink for å forhindre ytterligere skade. Aloe Vera juice, grønn te og omega-3 fettsyrer bidra til å lindre problemet. Bruk jern kapsler og vitamin E olje for massasje.

Gjenopprette Øyenbryn Hair

Øyenbryn hår kan gjenopprettes ved transplantasjon. Oppsøke lege for å bekrefte den underliggende årsaken og eliminere de utløsende faktorene for at behandlingen skal være effektiv. I sin bok, "Pediatric Oculoplastic Surgery," kirurgen James A. Katowitz stater, "micro grafts eller enkelt hår fra en donor området kan bli transplantert til øyenbryn, eller en rekonstruksjon klaff eller pode prosedyre, som bringer en stripe av hår fra mor reiser, kan utføres. " Sedasjon er gjort for å lindre smerter under pode prosessen. Det er en poliklinisk prosedyre som kan kreve mer enn én økt. Pasienten kan oppleve hevelse og smerter etter inngrepet. Hodehår skiller seg fra øyenbryn hår i at hodebunnen håret vokser raskere og lengre. Derfor trenger transplantert hår trimming for vedlikehold.