Digidexo.com

Hvordan bruke kvinnelige hormoner for menn Håravfall

Hvordan bruke kvinnelige hormoner for menn Håravfall


Mann mønster baldness har vært ansett som en naturlig del av aldring for menn. Menn og kvinner opplever senket steroid hormonnivåer som de gamle. Steroidhormoner inkluderer østrogen, testosteron og progesteron. Disse er til stede i begge kjønn, bare i varierende grad. Ofte gjør hormonene ikke reduseres på selv priser og østrogen blir dominerende. Når dette skjer i menn, symptomer inkluderer forstørret prostata og tidlig håravfall. Progesteron, ifølge JohnLeeMD.com, kan balansere ut østrogendominans og stoppe håravfall forårsaket av den.

Hvordan bruke kvinnelige hormoner for menn Håravfall

•  Kjøp en tube eller krukke av progesteron krem fra deg apotek eller helsekostbutikk. Mange merker er også tilgjengelig på nettet. Sikre at det er USP (United States Pharmacopeia) kompatibel. Hvis det er, vil den ingrediensen progesteron har bokstavene USP ved siden av.

Bruk en bomulls swap å øse en liten mengde av kremen inn i en kvart teskje tiltaket. Den vanlige doseringen er en fjerdedel til en halv teskje, men du bør starte med mindre beløp i minst en måned for å sørge for at du tåler det, og for å se om mindre dose får resultater. Når du har sett hva riktig dose ser ut, trenger du ikke lenger måleskje.

•  Gni kremen inn i en myk hud del av kroppen din. Anbefalte steder inkluderer den indre armen, indre lår, under pungen, nedre del av magen og brystet. Alternativ anvendelse sted hver dag for å unngå at huden blir altfor følsomme for kremen.

Vask hendene grundig etter håndtering.

Bruk progesteron daglig for å få de beste resultatene, og for å unngå ytterligere hormonubalanse. Prøv å bruke den rundt samme tid hver dag for å opprettholde selv nivået i kroppen din.

Sjekk for resultater ved å observere hvor mye hår igjen på kam eller i dusjen renne. Utseendet fyldigere hår kan ikke være opplagt for noen få måneder på grunn av vekstrater. Den beste måten å bedømme om håret ditt er tynning er å måle hvor mye som går tapt.

Hint

  • Spør legen din om et hormon test for å se om østrogen dominans er årsaken til hårtap. Hvis ikke, kan du ta kontakt med ham som til andre mulige årsaker.
  • En diett høy i raffinert sukker og tilsetningsstoffer i mat kan bidra til østrogen dominans, ifølge WhatCausesBaldness.net, helsepersonell anmeldt nettside.
  • Hvis håret ditt er falt ut i runde flekker, eller i et urovekkende tempo, bør du oppsøke lege. Dette kan indikere et helse problem som trenger hans oppmerksomhet.