Digidexo.com

Yohimbin g Yohimbe

Med så mange forskjellige kosttilskudd på markedet i dag, med så mange ulike fordeler og ingredienser, kan det være forvirrende å holde følge. Yohimbine og Yohimbe både tilsynelatende vises i mange forskjellige produkter, men hva er forskjellen mellom dem og de har ulike effekter?

Yohimbe er et tre

Yohimbe er et eviggrønt tre som vokser i områder av Afrika. Yohimbe bark tatt fra trærne er solgt og brukt i ulike kosttilskudd og medisiner.

Yohimbin er en komponent av Yohimbe

Yohimbin på den annen side er den viktigste alkaloid innen Yohimbe. Det er den aktive komponent som gir de ønskede effekter fra Yohimbe bark.

Yohimbe Bark som en holistisk medisin

Yohimbe bark har blitt brukt i hundrevis av år som en helhetlig, urtemedisin. Det har vært brukt i mange ulike bruksområder, inkludert som et afrodisiakum og som et rituelt hallusinogen.

Yohimbine Fungerer som en Receptor Blocker

Som et reseptorblokker, den blokkerer banen av nevrotransmittere, spesielt av adrenalin, epinefrin og fører til har derfor en høyere sirkulasjonsnivå i blodet, noe som fører til en høyere puls, blant andre effekter.

Yohimbin for seksuell dysfunksjon

Yohimbin har vært brukt i forskjellige behandlinger for seksuell dysfunksjon, og som en aktiv bestanddel i legemidler rettet mot erektil dysfunksjon.