Digidexo.com

Sakte Hårvekst Diagnose

Sakte Hårvekst Diagnose


Det er fire faser i håret vekst syklus: aktiv vekst, overgang, hvile og utstøtingen av håret fiber. Det er vanskelig å tyde hvilken scene hår er i fordi menneskelige hårsekker utføre tilfeldig. Hårsekken syklusen er ikke synkronisert og har lite å gjøre med årstidene.

Bakgrunn

Hårvekst varierer mellom individer, men 1/2 tommer eller 1 cm per måned, er en typisk vekstrate for hodehår under anagen voksende fase, ifølge Keratin.com, et hår ressurs nettsted. Snarere enn å sammenligne hårets vekst til andres, bør du vurdere din egen historie om vekst for å avgjøre om det har avtatt betydelig.

Betydning

Langsom hårvekst kan indikere interne endringer som forekommer i legemet som strekker seg fra normal, så som aldring, til mer alvorlige, slik som nærings-mangel eller kronisk sykdom. Hårets tilstand gjenspeiler ofte kroppens generelle helse, så det er viktig å merke usunne endringer i håret.

Næringsmangel

Vitamin og mineralmangel eller dårlig kosthold kan føre til at håret til å kaste og bli svak, samt langsom gjenvekst. Vitaminene A, B og C; og mineralene kobber, jern, sink og protein er noen av hårets mest vitale næringsstoffer for normal hårvekst, ifølge Stopp Hårtap nå.

Forhold

Dårlig sirkulasjon hemmer transport av nødvendige næringsstoffer til hodebunnen via blodet. Overdreven stress kan føre til at kroppen til å gå inn i "sparemodus" bremse veksten av daglige energikrevende kroppsfunksjoner som for eksempel hud, negler og hår vekst, ifølge Wilson syndrom. En lite aktiv eller overaktiv skjoldbruskkjertel kan også langsom hårvekst.

Perifollicular fibrose

Perifollicular fibrose fører follikler til å mislykkes om årsaken er hormonelle, genetiske eller stress relatert, ifølge Smart-Drugs. Kollagen rundt roten pære blir stiv, hemme follikler fra planting seg godt inn i dermal lag av huden.