Digidexo.com

Hva kan jeg ta med til Drug & Alcohol Rehab?

Hvis du er avhengige av enten narkotika eller alkohol, kan du til slutt nødt til å bli tatt inn til et rehabiliteringsklinikk for å overvinne din avhengighet. På en typisk anlegget, vil du bare være i stand til å bringe visse elementer sammen med deg og trenger å være klar over hva som kan og ikke kan tas.

Lommebok / veske Elementer

Du har lov til å ta med et kredittkort, personlig identifikasjon (enten en lisens eller pass), mellom $ 100 og $ 200 i kontanter og enten en kasserers eller personlig sjekk for å betale for stoffet senterets rehabilitering avgift. Du kan også ta med en liste over medisiner og doseringsanvisningen for dagens medisiner du tar og en liste over familiemedlemmer, leger og venner som får lov til å kontakte deg.

Klær

Det forventes pasienter å bringe casual klær som kan legges lagvis om nødvendig, nattøy, et par komfortable joggesko, et par fjellsko, badetøy og trening antrekk. Tank topper og ermeløse skjorter er forbudt, med hatter og solbriller kun tillatt for utendørs aktivitet.

Toalett

Følgende toalettsaker er tillatt på rehabilitering klinikk lokaler: shampoo, balsam, hårspray, body lotion, munnvann og solkrem. De eneste begrensninger på disse elementene er at de må være alkoholfri. Stearinlys og røkelse er også strengt forbudt.

Elektronikk

Følgende elektronikk får lov til å bli brukt og lagret mens du bor på klinikken: en vekkerklokke, CD-spillere, iPods (bare lyd), kameraer og hårføner. Kameraer er tillatt bare hvis pasienten lover ikke å krenke privatlivet til noen av de andre medlem. Pasientene er ikke tillatt å bringe mobiltelefoner, bærbare datamaskiner, DVD-spillere eller håndholdte datamaskiner.

Betraktninger

Sigaretter er tillatt bare hvis de er brakt inn i klinikken i forseglede pakker.

Vaskerom og vaskemidler er tilgjengelig på stedet, så du trenger ikke å ta med vaskerom forsyninger med deg. Dette er for å sikre at ingen ulovlige stoffer er smuglet inn i anlegget gjennom disse midlene.

Alle klær med narkotika eller alkohol referanser er strengt forbudt.