Digidexo.com

Hvordan øke hastigheten på stoffskiftet hos menn

Metabolic rate, eller den hastigheten som kroppen din forbrenner kalorier, bremser ned med 5% hvert år, men det er skritt som kan motvirke at tregere. Selvfølgelig er hver enkelt annerledes, så metabolske prisene varierer. Vi vet alle at heldig fyr som kan spise hva som helst og bli tynn, men de fleste menn opplever det motsatte som tiden går og se pounds legge opp på hver kalori. Her er en måte å increast stoffskiftet rate.

Hvordan øke hastigheten på stoffskiftet hos menn

Hvordan øke hastigheten på stoffskiftet hos menn

•  Spis hyppige, små måltider. Når du spiser 5-6 små måltider per dag (300 til 500 kalorier), er du mindre sannsynlig å finne deg selv skrubbsultne og fråtset på hva som er tilgjengelig. Dietter som oppfordrer spiser betydelig mindre mat i bare 3 måltider per dag kan gi vekttap resultater i starten, men som "hubpages" indikerer, når du spiser mindre, går kroppen inn i sult-modus og skattefunn kalorier, forårsaker stoffskiftet å avta betydelig . Når du spiser ofte, er kroppen din ikke er bekymret for å vente på neste tilstrømningen av kalorier, så det brenner hva det er gitt.

Bygg muskler ved å styrke eller styrketrening. Ifølge nettstedet "weightlossforall" og andre kilder, krever muskler mer kalorier for drivstoff enn fett. Så jo mer muskelmasse du har jo mer kalorier du forbrenner i løpet av dagen uansett om du jobber eller slapper av. Prøv å passe i 30 til 45 minutter med intens styrketrening 3 til 5 dager per uke for å stimulere muskelvekst.

Drikk rikelig med vann. Kroppen din trenger å være godt hydrert for å fungere skikkelig. Leveren er ansvarlig for å bryte ned og eliminere fett eller lagre det i kroppen, og mengden vann du drikker avgjør ofte hva leveren din gjør med fett. Når nyrene ikke er hydrert, kan de ikke fungerer så godt, så leveren har til å gå inn og hjelpe til. Når dette skjer, er fett lagres i stedet eliminert. Drikk nok vann slik at urinen er nesten klar i løpet av dagen.

Drikk 4-6 kopper grønn te per dag. En studie publisert i www.ncbi.nlm.nih.gov har funnet ut at å drikke grønn te kan øke forbrenningen hos mennesker med så mye som 17%, mest sannsynlig på grunn av sin ideelle blanding av katekiner, antioksidanter, og koffein. Seks kopper kan virke som mye, men grønn te-ekstrakt kosttilskudd har vist lignende resultater også.

øke ditt aktivitetsnivå, spesielt hvor mye tid du bruker på å gjøre cardio. Utøvelse av enhver type vil midlertidig øke metabolic rate, siden du brenne kalorier på en høy rente. Cardio øvelser som løping, hoppe tau eller sykling tendens til å brenne flere kalorier per minutt enn andre typer trening, så prøv å få plass i 20 til 40 minutter med cardio 3 til 4 ganger i uken. Den økning i metabolic rate er ikke midlertidig fordi kroppen din vil fortsette å brenne kalorier etter treningen som det reparasjoner og fylles kroppen din med de næringsstoffene som forbrennes.

Hint

  • Hold en logg av din vekttap eller kroppssammensetning, slik at du kan følge utviklingen din. Dette vil hjelpe deg å se hva som fungerer og hva som ikke er det.
  • Det er viktig å snakke med legen din før du starter en ny diett eller trening plan.