Digidexo.com

Hjem rettsmidler for å miste fett

Hjem rettsmidler for å miste fett


Å miste vekt kan være dyrt hvis du fokusere din tid og penger på en vekt-tap klubb som Jenny Craig eller Weight Watchers, men du kan få like gode eller enda bedre resultater i ditt eget tempo, ved hjelp av hjemme rettsmidler som du kan kjøpe hos din lokale helse Matbutikken. Vekttap hjem rettsmidler fungerer best når du spiser en sunn diett, inkludert mye frukt og grønnsaker.

Apple Cider Eddik

Apple cider eddik brukes til å kutte appetitten og øke stoffskiftet. Selv om du kan miste noe vekt uten å endre dine spisevaner hvis du begynner å ta eple cider eddik, vil vekttap platå raskt. Tre ganger om dagen, blande to spiseskjeer av eple cider eddik i en åtte unse glass vann. Rør grundig og drikke - ikke blidgjøre. Spis så mange friske frukter og grønnsaker som mulig som en del av ditt daglige kosthold for å gå ned i vekt raskere.

Coconut Oil

Kokos olje rette fungerer best for sta pounds som ikke vil gå bort. Denne dietten er flott å bruke i forbindelse med eple cider eddik vekttap rette. Hver morgen til frokost, bland en kopp isen med en håndfull blåbær og en håndfull hakkede jordbær. Tilsett 1 ts. kokosolje og blandes grundig i en blander i ett minutt. Hell over i en kopp og drikke. Gjenta hver morgen.

Master Cleanse Diet

The Master Cleanse Diet er en fastende diett som innebærer å drikke bare en lemonade-lignende løsning for en anbefalt to uker - ikke lenger. Hvis du ikke ønsker å faste i to uker, kan du bruke diett for så få som to dager. Bland 14 ss. fersk presset organisk sitronsaft, 12 ss. klasse B lønnesirup, 1/2 ts. cayennepepper og 2 liter filtrert vann, kildevann eller destillert vann. Bland grundig og drikk så mye av lemonade som du vil i løpet av dagen.