Digidexo.com

HCG for vekttap

HCG for vekttap


Humant choriongonadotropin er et hormon som finnes naturlig hos gravide kvinner. Det er også til stede når pasienter er plaget med enkelte typer kreft. Leger foreskrive hCG som en fruktbarhet medisiner eller en testosteron produsent.

Krav

I 1954, Dr. Albert T. Simeons hevdet hCG skudd og en diett på 500 kalorier om dagen vil resultere i en undertrykt appetitt og fettfordeling. Simeons hevdet regimet vil resultere i vekttap på 1-3 pounds en dag, men han presenterte ingen studier å støtte hans teori.

Diet

A Very Low Calorie Diet (VLCD) er en som gir 800 kalorier eller mindre per dag. Dette kaloriinntaket er for lavt til å støtte hjernens funksjon og kroppen din vil trekke energi fra musklene i stedet for din overflødig fett.

Studier

En dobbel blind studie i 2007 utført av hCG Forskning Clinic viser folk på en VLCD og de på en VLCD og hCG realisert lik sult og vekttap. Den vekttap skyldes kaloriunderskudd og ikke injeksjoner.

FDA

The Food and Drug Administration har ikke godkjent hCG for vekttap og krever en ansvarsfraskrivelse brukes med alle reklame for slik bruk.

Konklusjon

Det er ingen vitenskapelige data som støtter hCG vekt-tap fordeler. Forbrukernes vurderinger er blandet, men med tanke på stoffet har blitt svartelistet av Major League Baseball og har ekle bivirkninger som kvalme, bekkenløsning og blodpropp, er det best å holde seg borte.