Digidexo.com

Hvor mye Coconut Oil bør jeg spise daglig?

Hvor mye Coconut Oil bør jeg spise daglig?


Kokosolje har fått tilnavnet "lav-fett fett." Det blir ikke lagret i kroppen som andre fettstoffer. Det bryter i stedet ned til å bli energi kroppen kan bruke. Dens helsemessige fordelene er mange, og daglig spise eller matlaging med kokos olje kan forbedre den generelle helsen til kroppen din.

Daily Intake

Tropiske Tradisjoner (se referanser seksjon) anbefaler å spise 3,5 ss. av kokos olje daglig. Hvis du ikke er i vanen med å spise det ved skjeen hver dag, kan du prøve et mye mindre beløp for å gi kroppen din tid til å justere. Du kan bryte opp 3,5 ss. i mindre mengder som du kan spise i løpet av dagen.

Måter å få din daglige Coconut Oil Intake

Kokosolje er lett å inkludere måltider og snacks. Erstatt usunne oljer når du lager mat med kokosolje. Oljen vil ikke bryte ned ved oppvarming som noen oljer gjør.

Til frokost, kan du bruke den til å lage egg og kjøtt. Det er også en stor sukker eller fløte erstatning for enten te eller kaffe. Til lunsj kan kokosolje brukes som dressing på salater, som du kan nyte med et glass kokos vann. En kokos smoothie er en annen deilig måte å få din daglige anbefalte dosen av kokosolje.

Til middag kan kokosolje brukes til å forberede stek eller sautee retter og selv å lage pommes frites. Bytt ut smør på grønnsakene med kokosolje. Faktisk, kan du erstatte noen høye-mettet fett som smult med kokosolje. Selv om kokosnøttolje er en mettet fett, det har færre kalorier og fettinnholdet lett omdannes til energi i stedet for lagret fett.

Helse Fordeler

Kokosolje kan forbedre mange organ og systemfunksjoner. Det kan hjelpe deg å miste vekt ved å påskynde stoffskiftet. Kokosolje forbedrer kroppens fordøyelsessystemet, og det kjemper virus og bakterier. Diabetikere kan bruke kokosolje for å kontrollere deres blod-sukker nivåer. De som lider av osteoporose kan bruke kokosolje for å styrke bein. Den kan også brukes som en balsam for å vokse og reparere skadet hår.