Digidexo.com

Bruk av avføringsmidler for å miste vekt

Avføringsmidler blir brukt av de som lider av forstoppelse, men de kan også brukes av folk som ønsker å gå ned i vekt. Mens mange avføringsmidler finnes naturlig i produsere midtgangen, mens andre ligger i medisinskapet. Begge har meget forskjellige virkninger på kroppen.

Hvordan Avføringsmidler Arbeid

Avføringsmidler hjelpe tarmer presse avføringen ut av fordøyelsessystemet på en raskere hastighet. De kan også myke opp avføring, som gjør det lettere for dem å bli eliminert fra tykktarmen. Noen vekttap du ser er generelt vann vekt. Columbia University helsetjenester forklarer at å ta avføringsmidler fører til en reaksjon som spyler vann inn i tarmen, myker avføring, og deretter fører en muskel reaksjon å utvise den. Derfor er vekten tapt hovedsakelig vannvekt.

Typer av avføringsmidler

Noen matvarer, som regel de som er høy i fiber, er naturlige avføringsmidler. De omfatter svisker, tørket frukt som aprikoser, grønne blader, mango og linfrø. Visse væsker kan også fungere som avføringsmiddel. Mange drikker kaffe, som er tilstrekkelig som et avføringsmiddel, mens andre kjøper spesielle te. De fleste dagligvarebutikker bære bestemte merker av te som er annonsert som avføringsmidler, som for eksempel "Smooth Move." Andre avføringsmidler er i pilleform, inkludert Ex-lax eller Perdiem. Avføringsmidler kan også vises i pulverform, slik tilfellet er med de merkene Miralax og Floralax.

Beste Laxatives å konsumere

Sikker avføringsmidler kommer i form av frukt, grønnsaker og fra urtete uten tilsatt kjemikalier. Disse matvarer inneholder fiber og naturligvis utvise avfall fra kroppen samtidig som den gir viktige næringsstoffer. Andre avføringsmidler bare utvise mat fra kroppen, men ikke legg næring. Kaffe er ikke skadelig i små doser, og Harvard University publiserte en artikkel som hevder brygg kan beskytte mot sykdom. Andre næringsrik mat for å hjelpe bulk opp avføring for eliminering er ørsmå linfrø, som inneholder omega fettsyrer som øker hjernekraft samtidig lettelser fordøyelsen.

Betraktninger

Avføringsmidler ikke hindre kroppen din fra inges overflødig kaloriinntaket. Derfor, spise høy-kalori, høy-fett matvarer og deretter ta et avføringsmiddel hindrer deg ikke fra å få vekt. Den eneste måten å gå ned i vekt på en sunn måte er ved å trene og spise en godt avrundet kosthold.

Advarsel

Forbruker avføringsmidler i pille-eller pulverform for vekttap er dårlig råd. Å ta for mange avføringsmidler er farlig, da det kan føre til underernæring, kramper og nyreproblemer. Linda Ojeda, forfatter av boken "Safe Slanking for Teens", sier at å blande avføringsmidler med noen diuretika kan resultere i en elektrolytt ubalanse og være skadelig for ens hjerte.

Bedre alternativer

For å gå ned i vekt, kan du prøve hydra kroppen med vann i stedet for å dehydrere det med avføringsmidler. Gjøre smarte matvalg kan også føre til vekttap, som visse matvarer holde kroppen full lenger og holde kaloriforbruket lavt. Bananer, druer og vannmelon er alle gode alternativer. Ha en kopp grønn te: Drikken er en kjent appetitt suppressant som også inneholder nyttige antioksidanter.