Digidexo.com

Grønne Smoothies for Weight Loss

Grønne smoothies høres kanskje ikke appetittvekkende, men de er deilig frukt og grønnsaker drikker. Som en ekstra fordel, drikk grønne smoothies for vekttap. Disse tilfredsstiller drinker gi essensielle næringsstoffer, økt energi og redusert vekt. Grønne smoothies er en vinn-vinn ernæringsmessig bonanza.

Næringsstoffer

Ifølge nettstedet eatlivingfood.com, grønne smoothies inneholder frisk frukt og grønne greener som arugula, spinat eller grønn endive. Grønne smoothies er viktige kilder til aminosyrer. Frukt gjør grønne smoothies deilig. Greener gjør smoothies ernæringsmessige kraftstasjoner. Eatlivingfood.com beskriver den ernæringsmessige verdien av greener. Grønne greener er inkludert blant de super mat og er rike på vitamin A og C, kalsium, kalium, magnesium og jern. Grønne smoothies gir også vegetarianere med aminosyrer, som hjelper kroppen å gjøre protein (et næringsstoff mangler i noen vegetariske dietter). Ifølge greensmoothie.com, inneholder drikken omega-3 umettede fett, noe som er fordelaktig for et sunt immunsystem.

Funksjoner

Greensmoothie.com siterer Dr. Ann Wigmore som oppfant grønne smoothies. Dr. Wigmore fant at grønne smoothies var energikilder og en måte å enkelt konsumere og fordøye næringsrike greener. Noen grønne smoothie talsmenn hevder bitter greener, som grønnkål og spinat, er det mest helsebringende. Andre forsvare søte, ømme greener, som spirer og salat. Det synes ikke å være noen konsensus. Greensmoothie.com anbefaler inkludert greener fra sennep familien å komme sulforaphane, som kan forhindre tilstopping av blodårene, selv om ingen studier er sitert.

Vekttap

De egenskapene som gjør grønne smoothies sunn også gjøre dem nyttige for vekttap. Greensmoothies.com hevder at grønne smoothies gi så mange næringsstoffer i en enkelt-glass serverer at du mister lysten til å overspise og å spise mat som fører til vektøkning. Som kroppen får den næringen den trenger og ønsker seg, de pounds begynner å smelte bort uten drama av kjepphest dietter. Ikke tenk på grønne smoothies som en rask løsning for vekttap. Tenk på dem som en del av en ny og sunn livsstil som du høste ernæringsmessige fordeler, inkludert vekttap.

Forsiktig

Påstander om grønne smoothies for vekttap og andre helsemessige fordeler, støttes ikke av Food and Drug Administration. Oppsøk lege før du legger grønne smoothies til kosthold eller annen grunn. Ikke gå over. Du kan oppleve fordøyelsesproblemer, siden greener har den effekten på mange mennesker. Greensmoothie.com advarer ikke å bruke de samme greener for mange dager på rad --- fordi greener i vedvarende mengder er giftig.